Hverdagen

Velkommen til min nye hjemmeside

Endelig er hjemmesiden ferdig! Juhuuu ūüėÄ For en glede! Det har det v√¶rt noen hektiske, men spennede dager. Mens jeg har skrevet p√• min gamle blogg, har jeg jobbet med √• f√• eget domene og hjemmeside. Jeg satte en tidfrist for √•pningen- 1 november. Fristen er overholdt. N√• er jeg er veldig tifreds og kan ta med ro og kun kose meg med bloggingen her.¬† Det er endel som mangler, men det tar jeg etterhvert. Stay tuned!

De fleste blogginnlegg fra blogg.no er overf√łrt hit. Dessverre s√• var det ingen mulighet til √• f√• overf√łrt de fantastiske kommentarene fra dere herlige lesere. En av √•rsakene til at jeg n√• har en hjemmeside, er alle de vidunderlig¬†kommentarene som har v√¶rt en mektig inspirasjonskilde! √ėnsker √• takke alle og enhver som har har skrevet noen ord, og de som leser bloggen i all stillhet. TAKK.

Det er ikke s√• stor forskjell fra blogg.no og n√•. Det som er nytt er Menylinje under headeren min.¬† Tema : Meg og Kj√łkkenutstyr. Flere tema vil komme etterhvert. Hjem er selveste bloggen (her er du n√•). I tillegg slipper jeg reklame og bestemmer alt selv. Jeg har n√• en egen Facebook gruppe. Trykk «Liker» og du vil f√• automatisk oppdateringer.

Gi gjerne tilbakemeldinger om det som måtte ligge deg på hjertet.

Liker du hjemmesiden min?