Velkommen til min nye hjemmeside

Endelig er hjemmesiden ferdig! Juhuuu 😀 For en glede! Det har det vært noen hektiske, men spennede dager. Mens jeg har skrevet på min gamle blogg, har jeg jobbet med å få eget domene og hjemmeside. Jeg satte en tidfrist for åpningen- 1 november. Fristen er overholdt. Nå er jeg er veldig tifreds og kan ta med ro og kun kose meg med bloggingen her.  Det er endel som mangler, men det tar jeg etterhvert. Stay tuned!

De fleste blogginnlegg fra blogg.no er overført hit. Dessverre så var det ingen mulighet til å få overført de fantastiske kommentarene fra dere herlige lesere. En av årsakene til at jeg nå har en hjemmeside, er alle de vidunderlig kommentarene som har vært en mektig inspirasjonskilde! Ønsker å takke alle og enhver som har har skrevet noen ord, og de som leser bloggen i all stillhet. TAKK.

Det er ikke så stor forskjell fra blogg.no og nå. Det som er nytt er Menylinje under headeren min.  Tema : Meg og Kjøkkenutstyr. Flere tema vil komme etterhvert. Hjem er selveste bloggen (her er du nå). I tillegg slipper jeg reklame og bestemmer alt selv. Jeg har nå en egen Facebook gruppe. Trykk «Liker» og du vil få automatisk oppdateringer.

Gi gjerne tilbakemeldinger om det som måtte ligge deg på hjertet.

Liker du hjemmesiden min?