Ukemeny

UKEMENY FOR UKE 39/2015

Det er endelig søndag og jeg er tilhenger av ukens eneste fridag. Jeg starter dagen alltid med å lage meg kaffe. Nyter den i all stillhet, nesten litt andektig. Lite kan sammenlignes med disse time-outene. Intet skal gjøres! Burde eller skal er langt bortenfor horisonten. Det er kun meg og en nytraktet deilig kaffe.

I 2015 kalles dette å være- nesten litt klisjeaktig og et oppbrukt uttrykk! Betydningen er uansett viktig. Det er av og til helt nødvendig med en time-out fra prestasjonene, kravene, forventingene og alle oppgavene. I disse øyeblikkene lades ofte batteriene, nye perspektiv kommer til syne, jeg oppsummerer uken og gjør meg klar til nye oppgaver med fornyet energi. Ikke noe hokus pokus, det er kun snakk om å la alt ligge og tillate seg å være med det som er!

Over til min ettermiddagsrutine. Da lager jeg nemlig meny for den kommende uken. Ukemeny er blitt trendy og hipt. Det viser seg at en både forhindrer impulskjøp, sparer penger og en unngår unødig hodebry.

Denne uken kan du glede deg stort til mandagsmiddagen. Dette er en av bloggens desidert beste og mest populære veggisretter. Den er gresk, full av deilige grønnsaker, og smaker hinsides godt sammen med sitron, feta og middelhavsbrød.

Tirsdag er det hjemmelaget seiburger på menyen, og ukens baketips er grove hamburgerbrød med spelt. Burgerbrødene serverer du både til seiburgerne og til lørdagens godbit. Er du ikke keen på grove burgerbrød? Bloggen har selvsagt oppskrift på fine hamburgerbrød som du finner her.

Lykke til med planleggingen og gjennomføringen av ukemenyen 🙂