Ukemeny

Ukemeny for uke 13/2015- med videopresentasjon

Ukemeny for uke 13:2015

Jeg erfarer at ukemenyer med middagstips gjennom en hel uke forenkler hverdagen.

God planlegging er viktig, og innkjøpene blir færre og jeg sparer penger. Dette er veldig enkelt å gjøre når hverdagen er både hektisk og travel. Det kan forenkle hverdagen å komme hjem til innkjøpte matvarer og en ferdig utarbeidet oppskrift.

Jeg har også denne uken laget en videopresentasjon av ukemenyen klikk her. Jeg blir veldig glad for å få tilbakemeldinger om dere lesere synes dette er en ok måte å presentere middagstipsene på. Mitt ønske er at bloggen (oppskriftene, bildene og helhetsinntrykket) appelerer hos den enkelte og aller mest inspirerer til å lage hjemmelaget god mat 🙂

Skjermbilde 2015-03-22 kl. 11.23.59

Ha en riktig fin og matglad uke. Lykke til med planlegging og gjennomføring 🙂

(klikk på tekst under bilde)

Mandag
Tirsdag
Onsdag

 

Torsdag
Fredag
Lørdag

 

Søndag
Ukens dessert
Ukens bakst