Ukemeny

UKEMENY 6/2016

Her får du lekre middagstips gjennom hele uken, og som alltid er middagene både varierte, næringsrike og veldig gode på smak…. så klart!

Ellers om dagen er jeg opptatt med studiene og skolen tar mye tid. Jeg stortrives som student, og etter endt skoledag havner jeg som regel på trening. Det er jo innmari godt å få rørt på kroppen etter en stillesittende dag. Foten er blitt delvis friskmeldt (bruddet er grodd, men jeg har fortsatt smerter i foten). Jeg er nå henvist til MR, og heldige meg som fikk time allerede om en uke.

Vel, uansett så har jeg trent hele tiden med brukket fot da min PT tilrettela treningen etter funksjonsevnen. Ikke noen unnskylding for å ikke trening altså! 😉 Jeg har blitt mer og mer glad i styrketrening, så liker jeg også crossfit, men det får vente til foten er helt bra. Liker du å trene, og hva er din favorittøvelse?

Skjermbilde 2016-02-07 kl. 12.34.55

Bildet er fra min Instagramkonto. En sjelden gang, mellom alle matrettene så poster jeg andre typer bilder. Her er en videosnutt der jeg trener alternativ planke med brukket for. Følg meg gjerne på Instagram.

Da vil jeg ønske deg lykke til med planleggingen og gjennomføringen av ukemenyen.