Ukemeny

UKEMENY 50/2015 + EKSTRA TIPS

Det er 2 søndag i advent, og det er ikke lenge til det er jul. Jeg synes adventstiden er en spesiell og en stemningsfull tid. I dag baker jeg pepperkaker og pepperkakehus, spiller julemusikk og mimrer om førjulstiden den gangen da mamma levde. Hun var et ekte julemenneske, og jeg tror jeg har arvet hennes entusiasme for høytiden 😉

Jeg opplever at det begrenser seg hva jeg har av tid til å dele oppskrifter på bloggen. Tiden er knapp! Jeg jobber i ukedagene, trener en del og har forpliktelser som alle andre. Det er ingenting som gjør seg selv, og bak en publisert oppskrift ligger det planlegging, innkjøp, fotografering, tekstskriving, redigering av bilder og tekst, så hele prosessen krever tid. I tillegg så er denne årstiden den aller verste å fotografere bilder på (for en amatør som jeg). Lyset er grått og det er få timer med dagslys.

snapchat

Snapchat har derme blitt en grei løsningen for meg, og forhåpentligvis for deg også. Der er jeg spesielt aktiv i helgene. Jeg filmer maten jeg lager, deler mine mattips og mye annet. Sist fredag lagde jeg sylte, og det som er snasent med snapchat er at jeg kan vise fremgangsmåten på en bedre måte enn hva bloggen kan tilby. Det vet jeg mange setter pris på!

Så kjære leser, om du ennå ikke har ordnet deg en snapchat konto så anbefaler jeg deg å opprette en konto allerede i dag (om du vil lære mer om matlagning). I tillegg til at vi kan bli bedre kjent med hverandre! Det er noe jeg savner. Jeg har blogget i over 4 år, og jeg føler at jeg har for liten kontakt med deg som leser bloggen. Derfor, jeg hadde blitt veldig glad om du sendte meg en snap i dag. Fortell hvem du er, hvor bor du, hva liker du ved bloggen, hva vil du gjerne ha mer eller mindre av, kom gjerne med dine tips og julefavoritter ☺

Vel, da har jeg komponert en ny ukemeny for den kommende uken. Som jeg skrev forrige søndag at ukemenyene i hele desember måned er utvidet med ekstra juletips- så her er det bare å glede seg.

Da skal jeg fortsette pepperkakebakingen. Så håper jeg vi sees på snapchat! 😉