Ukemeny

UKEMENY 30/2016

UKEMENY 30/2016

Jeg holder på å pakke klær og gjør meg klar for en ny arbeidsuke. Jeg reiser avgårde i dag (arbeider som medlever i 8 dager) og er tilbake neste mandag.

Selv om jeg er bortreist, så har jeg laget nye oppskrifter som du kan glede deg over. Nye blogginnlegg postes (som alltid) på tirsdager og torsdager, og hver dag anbefaler jeg oppskrifter (flere ganger om dagen) på min FACEBOOKGRUPPE.

Følg FB-gruppen om du ønsker å motta daglige mattips. Bloggen Elin Larsen er nå over 5 år gammel, og jeg har gjennom årene opparbeidet en stor oppskriftsbase. Det kan jo være vanskelig å vite hva bloggen faktisk har av godbiter, og nettopp dette benytter jeg anledningen å tipse deg om på Facebook. Jeg har også Instagram, Twitter konto som du kan følge meg på, og sist men ikke minst-> Snapchat 🙂

snapchat

Her er ukens middagstips, som jeg håper du vil få glede av. Lykke til!

Hva frister mest denne uken?