Ukemeny

UKEMENY 3/2016

Huttetu! Det har sannelig vært en kald fornøyelse den siste uken i Trondheim. Der jeg bor har temperaturen vært opptil -18 grader. Jeg har holdt vedovnen gloheit gjennom hele uken. Heldigvis har jeg både vedovn og mye ved, og en behjelpelig sønn som ordner alt for meg da jeg fortsatt hinker på foten (brukket). Jeg skal ta røntgen om 14 dager og håper selvsagt at foten friskmeldes 🙂

I dag lager jeg en kjøttfri currygryte på snapchat- som er suveren digg!
snapchat

Vel, over til ukemenyen. Visste du at ukemenyen alltid er i tråd med kostholdsrådene? Det er maten vi spiser gjennom hele året som gir uttelling for god helse, energi og velvære. Ikke maten som spises av og til i helgene. Jeg har klokketro på å spise bra mat i uken og tillate seg å skeie ut litt i helgene- og det med god samvittighet. Hva mener du er bra mat å spise til hverdags?

Håper forslagene til ukemenyen faller i smak, og jeg ønsker deg lykke til med gjennomføringen.