Ukemeny

UKEMENY 25/2016

Riktig god søndag 🙂

Helgen har vært fantastisk for min del. Jeg har besøk av to venninner og vi har kost oss med mye god mat, samtaler, og venninneprat. Det er flere år siden sist vi var samlet og det var på høy tid at vi møttes igjen. Line og Siri Marie drar i morgen. I dag skal vi sulle og søndagsdulle og blant annet ut å spise sushi. Vi har et stamsted som vi har spist sushi i alle år, som vi bestemt mener er Trondheims desiderte beste sushisted.

Før jeg drar ut å møter de, så har jeg laget ukens nye menyforslag. Håper du finner mye fristende og godt. Helt tilslutt så vil jeg si til deg at du må gjerne komme med forslag til mat som du vil jeg skal lage. Det er kjempegøy med nye innspill, så får jeg også noe å bryne meg på (noe jeg har godt av).

Da vil jeg ønske deg en strålende søndag og vi sees på bloggen førstkommende tirsdag. Da har jeg laget noe helt spesielt som jeg gleder meg til å dele med deg- så følg med!

I mens så sees vi på Snapchat 🙂

snapchat