Ukemeny

UKEMENY 25/2016

Riktig god s√łndag ūüôā

Helgen har v√¶rt fantastisk for min del. Jeg har bes√łk av to venninner og vi har kost oss med mye god mat, samtaler, og venninneprat. Det er flere √•r siden sist vi var samlet og det var p√• h√ły tid at vi m√łttes igjen. Line og Siri Marie drar i morgen. I dag skal vi sulle og s√łndagsdulle og blant annet ut √• spise sushi. Vi har et stamsted som vi har spist sushi i alle √•r, som vi bestemt mener er Trondheims desiderte beste sushisted.

F√łr jeg drar ut √• m√łter de, s√• har jeg laget ukens nye menyforslag. H√•per du finner mye fristende og godt. Helt tilslutt s√• vil jeg si til deg at du m√• gjerne komme med forslag til mat som du vil jeg skal lage. Det er kjempeg√ły med nye innspill, s√• f√•r jeg ogs√• noe √• bryne meg p√• (noe jeg har godt av).

Da vil jeg √łnske deg en str√•lende s√łndag og vi sees p√• bloggen f√łrstkommende tirsdag. Da har jeg laget noe helt spesielt som jeg gleder meg til √• dele med deg- s√• f√łlg med!

I mens s√• sees vi p√• Snapchat ūüôā

snapchat