Ukemeny

UKEMENY 2/2016

I formiddag har jeg laget ukemeny for de kommende syv dagene, og jeg sikker på at du kommer til å like middagsforslagene. Masse spennende smaker og mye godt innhold!

Ukemenyen er som alltid i tråd med kostholdsrådene. Spiser vi mat som er tilnærmet disse rådene så kan det bidra til en god helse. Hver mandag er kjøttfri middag, fordi anbefalingene gjelder blant annet å redusere inntaket av rødt kjøtt (sukker og salt). Tro meg, maten blir like god og mettende selv om den ikke inneholder kjøtt. Proteiner finnes i mange matvarer, så gi kjøttfri mandag en sjanse.
Liker du å spise kjøttfri middag av og til?

Litt om det som skjer i mitt liv: Jeg begynner på skole i morgen. Er opprinnelig elektriker, men måtte slutte i jobben grunnet skulderproblematikk. Yrkesfag gir ikke studiekompetanse, så nå kommer jeg til og ta to fag frem til våren, og resterende fag til høsten. Gru-gleder meg til og bli student igjen. Dagene blir nok tettpakket med både jobb, blogg, trening, familie og skole samt lekser. Studerer eller jobber du?

Jeg ønsker deg riktig lykke til med å planlegge og gjennomføre ukemenyen. Ha en matglad uke 🙂

Følg meg gjerne: snapchat: elinlarsen_net, Instagram og Facebook