Sponset innlegg Svinekjøtt

Svinekam med champignonsaus av Godtlevert.no

Svinekam med champignonsaus av Godt Levert.no

Som matblogger får jeg en god del tilbud fra ulike aktører på markedet. Alt fra og motta råvarer, kjøkkenartikler, krydder og bøker etc som jeg i gjengjeld skal blogge om. Stort sett takker jeg nei. Årsaken er at det frister rett og slett ikke, og jeg føler meg forpliktet til å gi noe tilbake. Denne gangen takket jeg derimot ja. Jeg fikk et tilbud fra Godt Levert om å motta mat og oppskrifter for en uke, gratis og uforpliktende. Dette takket jeg selvsagt ja til. Jeg hadde på forhånd lest om denne ordningen, og alltid ment at dette var en real deal.

Svinekam med champignonsaus

Slik foregikk dealen med Godt Levert:

  1. Jeg fikk maten levert på døren mandags ettermiddag.
  2. Pakken inneholdt middag for 2 (kalt Duo) med 3 ulike retter for den kommende uken.
  3. Det fulgte med et oppskriftshefte. Oppskriftene er utarbeidet og komponert av kokk Ole Martin Alfsen.
  4. Andre goder en deal med Godt Levert er at de opererer med ingen bindingstid, en får 25% rabatt på første levering, en slipper å planlegge middag, innkjøp gjøres for deg og meg, og maten er variert og sunn.

Etter og ha prøvd ordningen er konklusjonen at den er meget bra. Såpass bra at jeg kanskje kommer til å benytte meg av ordningen (i travle tider). Jeg elsker å lage mat, men av og til så kan det være greit med enkle, men dog gode løsninger som dette. Prisene er det heller ingenting å si på, og ordningen er lettvint. Maten blir levert på døren, alle råvarene er ferske, oppskriftene er enkle og velformulert, og det beste av alt dette er variert hverdagsmat som smaker godt og er sunt. Ønsker du å vite mere om priser, levering og annet så ta en titt HER.

Oppskrift fra Godt Levert av Ole martin Alfsen

Her er dagens oppskrift fra Godt Levert av Ole Martin Alfsen.

Svinekam fra Godt Levert

Jeg bakte potetene i ovn sammen med tomat og hvitløk istede for å koke de. Men det er valgfritt.

Bakt poteter Godt Levert

Dette er en enkel oppskrift, og god hverdagmiddag. Jeg fikk levert en svinekam på 400gram, fersk champignong og alt jeg måtte ha for å lage denne middagen for 2. Genialt og enkelt.

Godt Levert

Tilslutt så må jeg si at det hadde vært prikken over i-en hvis sjefen sjøl, Alf hadde troppet opp bankende på min dør, med en kasse mat fra Godt Levert der han hadde laget en duo middag for oss to! Det hadde vært noe det! 😉

Håper dagens middagstips frister, og at Godt Levert kanskje kan være noe for deg og din husholdning!