Frokost og lunsj

Sunn kjøleskapsgrøt med sjokolade

kjoleskapsgrot med sjokolade
Sunn kjøleskapsgrøt med sjokolade til frokost

Når det kommer til frokost så er jeg litt sær. Ikke alt smaker like godt tidlig om morgenen. Heldigvis har jeg noen frokostfavoritter som funker like bra hver gang, og nå har jeg fått en ny favoritt. Kjøleskapsgrøt med sjokolade er frokosten vi har spist hver dag i nærmere 2 ½ måned- og vi blir neppe lei med det første! En ting er at jeg elsker sjokolade, men kjøleskapsgrøten smaker nydelig toppet med litt sukrin gold. Bonusen- oppskriften er sunn og gir en langvarig behagelig metthetsfølelse.

BASIC OPPSKRIFT PÅ KJØLESKAPSGRØT MED SJOKOLADE 4-6 PERS

(pimp grøten med bær, nøtter eller annet digg)

  • 1 liter styrk med sjokoladesmak (proteinrik)
  • 5 dl havregryn
  • 1 banan, i biter
  • 1 eple (pink lady eller et annet merke som er søtt), i terninger
  • 6 ss cottage cheese (helfet eller mager utgave er opptil deg)
Ikke glem at du fortsatt kan stemme HER! :D

 

Bland alt sammen og sett grøten kaldt natten over. Jeg servere grøten alltid med litt sukrin gold på toppen. Litt hakkede hasselnøtter og ferske blåbær er selvsagt et pluss men ikke en nødvendighet.

Les også: Overnight oats (luksusvarianten).

Overnight oats med sjokolade

Kjøleskapsgrøten kan oppbevares kjølig opptil 3-4 dager om du benytter fersk frukt. Overmodne bananer bør ikke benyttes. Har du noen brune bananer kan du jo alltids bake DENNE LEKRE BANANKAKEN.

En fantastisk start på en ny dag, og kjøleskapsgrøten passer like godt til lunsj som til kvelds. Det beste av alt er at grøten er bra for både deg og meg! 😉

snapchat