iHerb test

Sukkertest fra naturlige produkter

Sukkertesten er uti fra hvilke produkter jeg har i huset per dags dato som er best på smak og konsistens når det gjelder sammenligning fra hvitt, raffinert sukker. Mangler dessverre Bjørkesøt, så den er ikke med i testen. Produktene jeg har testet er naturlige alternativer. Linker direkte til hvert enkelt produkt så du selv får se hva produktene inneholder og er laget av. Jeg mangler et bilde at produktet Sukrin (ga min Sukrin til min sønn i går, fordi han likte det best).

Valgte ikke å ha med naturlig søte ingredienser som jeg daglig bruker som blant annet: daddler, rosiner, agave og yacon sirup, yaconpulver, steviadråper, lucuma, palmesukker og annet som smaker søtt eller karamellaktig. Jeg kan lage en liste over hvilken søte smaksingredienser jeg bruker en annen gang for å gi variasjon og valgmuligheter.

NuStevia smaker VELDIG søtt, så vær forsiktig ved bruk. Har ikke sukkerkonsistens men er pulveraktig. Har den med i test fordi den er veldig søt, trenger lite i matlagning siden den er mange ganger søtere enn vanlig sukker. Stevia er ikke lovlig og spise for mennesker i Norge, men blir antagelig godkjent i 2012. Laged av planten Stevia. Fåes kjøpt på iHerb HER.

Now Foods Erythritol fåes kjøpt på iHerb HER, og du kan lese mere om det på iHerb.  Ligner veldig på sukker i konsistens. Ikke like søt som sukker, men mildere (likt sukrin). Anbefales til de som leter et godt alternativ og som ikke vil ha det så søtt. Sies at det er laget av mais.

Sukrin finner du HER.  Etter min smak ikke best i test, men et godt, søtt og sunt valg. Smaker ikke så søtt som sukker, og har mindre sukkerkorn. Fordelen er at det er lett tilgjengelig. Fåes kjøpt på helsekost butikker, og hos noen dagligvarebutikker.

Her er min «sukkerfavoritt» og kjøpes HER på iherb, og er  lik Bjørkesøt som fåes kjøpt i Norge. Naturlig god søt smak og fin «sukker» konsistens.

Førstegangskjøper på iHerb? Bruker du koden SOG801 får du 5$ rabatt på ditt første kjøp. Du kan lese mere om hvordan HER.

 

 

 

Hva er ditt favoritt naturlige «sukker» produkt?