Annet enn oppskrifter Hverdagen

Streetfood Trondheim, Matprat, og NRK radio Trøndelag

Intervju NRK Trøndelag

Hei og hå kjære lesere. Igår deltok jeg på streetfoodfest i Trondheim arrangert av Matprat. Jeg var en av tre matbloggere som deltok. Jeg presenterte en av mine retter, og serverte gratis smaksprøver til publikum. Ingen ringere enn Bjørn Tore Teigen verdens mester i grilling fra 2011 grillet min parmakylling toppet med deilig jordbærsirup. Tror dere sannelig ikke NRK Sør- Trøndelag kom og intervjuet mestergrilleren, mens de snakket om hva streetfood var, litt om bloggen og maten min. Selvsagt fikk de en smakebit, og utifra radioklippet så høres de begge svært fornøyde ut. Trykk HER, gå til spor: 00:39:20. Utrolig stas! 😀

Streetfood

Streetfood er arrangert av Matprat. Les mere om konseptet her. Matprat har allerede arrangert Streetfood i de største byene i Norge i sommer. Trondheim var siste stopp. 10 august er det duket for NM i grilling streetfood i Oslo, og jeg anbefaler alle, ung som gammel å innta hovedstaden den helgen.

Streetfood og bloggkollega

Bildene over: publikum får en smakebit av parmakylling toppet med jordbærsirup (enkel men dog en herlig sommer-rett). Grillsjefen Bjørn Tore Teigen viser hvordan kyllingen ser ut etter endt grilling. Jeg sammen med bloggkollega Tore. Du finner den spennede bloggen hans HER, heter Sinnakokken. Han har mange gode oppskrifter som er verdt å titte på.

Meg og vm i bbq

Tilslutt vil jeg rette en stor takk til alle i Matprat som ville ha meg med på denne flotte dagen, og takk til alle som hjalp meg under presentasjon, og Bjørn Tore Teigen (bildet over som grillet maten min). Matprat- folkene var forøvrig en herlig glad-gjeng 🙂 Stor takk til publikum og for alle de gode tilbakemeldingene om maten. Nok en strålende vakker solskinnsdag i Trondheim.