Frokost og lunsj

Smoothie bowl med banan og drue

smoothie bowl med banan og drue

Smoothie bowl med banan og drue- en "fabulous" start på dagen

 

– Jeg elsker morgenstunden! Det aller første jeg gjør er å tasse inn på kjøkkenet for å sette på kaffetrakteren. Jeg tusler videre til badet og steller meg for dagen. Omtrent når jeg er ferdig med å pusse tennene er kaffen klar. Heller rykende nytraktet kaffe i favorittkoppen min, og tilsetter en melkeskvett. Tiden er inne for å sette seg ned, kun for å nyte dette magiske øyeblikket. I all stillhet, uten noen mobiltelefon som piper, blinker og som krever min oppmerksomhet (den står nemlig på lydløs). Stillheten blir av og til brutt av fuglenes sang- som harmonerer med dagens høydepunkt. Jeg er alene, med denne ene kaffekoppen. Dagens aller første kaffetår- den er god den. Jeg trenger denne tiden for meg selv, hver morgen, før jeg inntar dagen med alle dens gjøremål!

LES OGSÅ: SUNN KJØLESKAPSGRØT MED SJOKOLADE

Etter kaffen er jeg klar for å lage meg noe godt å spise. Jeg digger næringsrike frokoster som er enkle å lage. Smoothie bowl er en slik godsak, og gir meg en fabulous start på dagen. Kanskje du også fikk lyst på en slik fresh start på denne flotte tirsdags morgen!

Smoothie bowl med banan og drue (ca. 2 porsjoner):

  • 200 gram Smoothie Blanding (Fra Rema 1000 med: drue, banan, eple og kirsebær)
  • 4 dl melk

Blend melk og Smoothie Blandingen sammen. Fordel smoothien i to serveringsskåler. Tilsett:

  • havregryn
  • hakkede hasselnøtter
  • pære
  • druer
  • banan
  • linfrø
  • solsikkefrø

I bunn og grunn så tilsetter det du har lyst på, og som du har av godsaker i kjøkkenskapene.

smoothie bowl med banan drue

Da gjenstår det bare å nyte i vei! 🙂

Håper du liker frokosttipsene på bloggen. Er det noe du ønsker mer eller mindre av, så si ifra. Det er alltid koselig å høre fra dag. Ha en fin tirsdag.

snapchat

Følg meg gjerne på Snapchat: elinlarsen_net om du vil bli bedre kjent med meg. Der deler jeg Min Historie gjennom hele dagen- alt fra jobb, blogging, matlaging, trening, fritid og annet.