Desserter iHerb favoritter

Sjokoladepudding- proteinrik og sukkerfri

Sukkerfri sunn sjokoladepudding

Av og til er det stas å unne seg noe ekstra godt. Det trenger ikke alltid å inneholde store mengder salt, sukker og usunt fett. Denne sjokoladepuddingen smaker omtrent like godt som den tradisjonelle. Hvordan kan det være mulig? Svaret ligger i de enkle men gode råvarene som smaker knalldigg sammen.

Sjokoladepudding for 2

Legg gelatinplatene i kaldt vann (5 minutter). Vei opp yacon og tilsett alle ingrediensene. Rør godt og smak til med salt. Proteinpulveret kan være utfordrende å få løst opp, men visp det godt og lenge. Kok opp 6 ss vann. Klem ut vannet fra gelatinplatene, og tilsett i det kokende vannet. Rør gelatinen inn i sjokoladen. Hell pudding i enten 2 store dessertskåler eller i 4 mindre.

Jeg kjøper ikke yaconsirup i Norge fordi jeg liker ikke smaken. DETTE MERKET smaker mye bedre, og bidrar til at sjokoladepudding kan lages uten sukker. Yaconsirup er også kjent for og ha lav GI som betyr det er snilt mot blodsukkeret. Både yacon og proteinpulver får du kjøpt på den Amerikanske nettbutikken iHerb. Har du aldri handlet der tidligere burde du lese DETTE. Flere iHerb favoritter finner du HER.

sjokoladepudding- proteinrik og sukkerfri

Topp sjokoladepudding med friske bær og ristede hasselnøtter.

Kos deg og riktig god helg! 🙂