Hverdagen

Sjefen over alle sjefer Eyvind Hellstrøm

Se hvem jeg møtte her forleden!

Tirsdag formiddag satt jeg på mitt hjemmekontor og surfet på nettet. Jeg bor i ei lita gata litt utenfor Trondeheim by, og den pittelille hovedveien (en grusvei) er rett utenfor mitt hjemmekontor. Jeg titta tilfeldigvis ut av vinduet i det en bil kommer kjørende sakte forbi. Jeg måpte og tenkte «hva i alle dager gjør han her»! Det var ingen ringere enn min store helt og idol, en av de største sjefskokkene Norge noensinne har hatt Eyvind Hellstrøm. Jeg satt nusdujsa og ustelt, og så at han var på leting etter et bestemt hus. Jeg var ikke sen med å raske med meg kameraet mitt, og løp som en vill fjortis etter å få foreviget et bilde av min store helt.

Jeg tror jeg har fått med meg de fleste av hans programmer på Tv3, og jeg må si at jeg digger denne mannen. Liker måten han møter mennesker på (hjemmebesøkene), enkle og tydelig grenser, hans ærlighet (selv om den kan virke krass mang en gang- ofte nødvendig), og aller best den fantastiske maten han lager. Jeg har vel aldri trodd at Hellstrøm skulle kjøre forbi mitt ringe hjem på en stille tirsdag formiddag. hehe, her er bilder og minner foreviget:

Jeg synes det var veldig kjekt å møte sjefskokken irl. Han var sammen med et tv-team, og filmer en ny serie som vi alle kan glede oss til. Jeg fikk ikke lov til å publisere bildene jeg knipset mens de gjorde tv opptak, og fikk ikke lov til å fortelle hvor de filmer. Men, jeg fikk selvsagt publisere bilde av meg og Hellstrøm sammen. Er vi ikke flotte sammen? ;-D Gled dere til sendingen, det gjør i alle fall jeg.