Matlagning

Salgssuksess av mine raw food kaker, og lansering av nytt økologisk hudpleieprodukt

I går kveld var jeg med på lanseringen av nytt norsk Ecocert hudpleieprodukt som for første gang blir solgt i en norsk butikk- nemlig Bodybar. Merket heter Way of living, og daglig leder er Bente Gätzschmann. Du finner bloggen hennes HER, og hjemmesiden for hudpleieproduktet Way of living HER.
Det var veldig interessant å høre Bente sin historie. For noen år siden ble hun svært bevisst på hva konvensjonelle hudpleieprodukter inneholdt. Det ble starten på noe nytt. Idag er hun en av de første i Norge som har sitt eget ecocerte hudpleieprodukt, og per idag er det kun Bodybar som har disse fantastiske produktene i sine butikkhyller i Norge! Vi har en grunn til å være stolt av å ha en slik butikk i Trondheim.
PS: Kakene på bildet øverst til venstre er mine 😉

Og nei folkens- jeg blir ikke sponset av hverken Bodybar eller Way of living. Jeg blir både glad og inspirert over å se mennesker som tror på sine produkt, tror på bærekraftig utvikling, og gir oss forbrukere muligheten til å velge. Ved å fokusere på at det finnes gode produkter, flotte butikker i byen vår, så blir jeg glad. Jeg blir oppløftet over å peke på, og bevisstgjøre de gode alternativene vi er omgitt av.

Bloggen til Bodybar finner du HER, og de har blant annet lagt ut bilder fra gårdsdagens lanseringfest. Ta en titt,  og se alle de flotte bildene.
Mitt absolutt favoritt hudpleie produkt er The Organic Pharmacy, som selges kun to steder i hele Norge- Gimle parfymeri og Bodybar. Jeg kjøpte både rensemelk, bodylotion, dag og nattkrem i fjor da jeg oppdaget at de solgte dette merket i Trondheim. Dagkremen er den beste jeg noensinne hittil har prøvd. Uansett hvor mye sunne fettsyrer jeg spiser i mitt daglige kosthold, så sliter jeg endel med tørr hud. Dagkremen Double Rose Ultra er en svært fet krem som passer min hud ypperlig 😀 Siden The Organic Pharamcy er ganske stiv i pris (men dryge produkter), og ikke er norsk, så vil jeg prøve Way of living (rimeligere i pris, og jeg ønsker å støtte norske produsenter). Da vil jeg fort finne ut om Way of living passer min hudtype.

Jeg var så heldig og bli spurt av Bodybar om jeg ville være med å supplere helheten på lanseringen av det norske hudpleieproduktet. Selge økologiske, helsebringende raw food kaker. Jeg tror på økologiske valg- tror på helheten (spise sunt, benytte gode hudpleieprodukter- like mye som husholdningsartikler).
Denne gangen laget jeg min Lime Avolade i glass istede for i kakeform. Ble det ikke lekkert og delikat? Virkelig stolt over å videreutvikle meg selv og mine produkter. Denne Avoladen blir alle forelsket i. Absolutt en av mine beste egenkomponerte raw food kaker/ snacks fram til nå. Gleder meg til fortsettelsen 😉

Jeg hadde en flott kveld igår. Folk ble overveldet over at en raw kake kunne smake så godt. Salget gikk unna, og jeg er strålende fornøyd. Jeg måtte til og med selge noen «glass» med avoladesnacks (noen som ville ha med seg mere hjem på kvelden etter først å ha smakt på Lime avoladen). Utrolig mange flotte mennesker, fine og inspirerende samtaler. Takk til alle som deltok, og gjorde kvelden uforglemmelig, og størst takk til alle dere som gir meg disse gode tilbakemeldingene. Sist men ikke minst- Takk til Bodybar som inviterte meg til lanseringsfesten.

Hjemmelaget raw sjokolademuffins- spekket av livsviktige Omega- 3 fettsyrer, antioksidanter og vitamin E og C som er et «must» for en fin og velgjørende hud. En slik liten muffins burde alle spise hver dag- da den er svært næringsrik og selvsagt helt naturlig.
Det er kjempegøy å vise mennesker at kaker kan være svært sunt. Vi er jo dessverre opplært til å tro at kaker er usunt- og det er det! Med de usunne og nedslående utvalgene som finnes i dagligvaren. Hvordan lage sunne kaker handler om å få opplæring i hvilke ingredienser en bør velge, hvor får en tak i de, og lære teknikkene rundt å lage raw kaker. En raw food kake er en genial måte å spise sunn og helsebringende «kose- mat» – med god samvittighet.

Her er jeg sammen mine lekre godiser- Lime avoladesnacks.
Har du lyst til å lære å lage helsebringende og sunne raw food kaker? Skriv en mail til meg, så jeg får lagt deg til mine nyhetsbrev- da vil du automatisk få beskjed så fort jeg arrangerer et nytt raw food kakekurs. Skriv til: elin@elinlarsen.net.