Raw food middag og lunch

Makiruller ypperlig til koldtbord

Hei og hopp alle sammen. Håper alt er vel med deg! Jeg har hatt endel annet å fokusere på de siste dagene, derfor har det ikke blitt noen blogginnlegg fra meg. Men nå kommer et innlegg. Har blogget om maki før, og jeg blogger om det igjen.
Maki er vel for de som liker smaken av litt alger, og det er meget sunt (som havets delikatesser er). Makiruller synes jeg er et fantastisk innslag på koldtbord- fryd for øyet!

Lyst på oppskrift, så får du den her:

Rispaté:
ca ½ blomkål
1 dl solsikkefrø
1 stor gulrot
1 ss rapsolje
1 ss sitronsaft
1-2 ts revet ingefær
2 ss tamari
3 cm rød chilli
en liten neve persille
1 ss næringsgjær
Kjør alt godt i foodprosessor. Smak til. Risen skal ikke bli for våt, så tilsett de våte ingrediensene litt etter litt. Smak til.

Fyll Maki:
1 avokado i skiver
staver av ½ rød parika
staver av 1/3 agurk

 Har du ikke laget makiruller før, så viser jeg framgangsmåten HER. Er det noe du lurer på så still meg gjerne spørsmål på kommentarfeltet, så skal jeg prøve etter beste evne å svare deg så raskt som mulig.
Lekker og smakfull mat. Tips: Rispaté er smakfull og kan fint serveres som ris, eller fyll til salatwraps- men da litt tørrere konsistens og biter av grønnsaker eller annet.

Ønsker alle en vakker dag 🙂