Ukemeny Uncategorized

PÅSKEMENY 2021

Hei alle sammen 🙂

Straks står påsken 2021 for døren og helt ærlig prata så er jeg ikke i den store påskemodusen… ennå! Hvorfor det er slik er jeg jammen ikke sikker på. Jeg skal jobbe 2 dager så blir det noen fridager og da tenker jeg at påskefølelsen kommer smygende på meg.

Jeg har lagt noen få planer. Jeg skal være hjemme og jeg får besøk av Stian. Vi skal vel gå noen turer i marka, spise god mat og spille brettspill. Det er hyggelig når vi kan slappe av med slike fritidssysler sammen. Så er det utrolig tilfredsstillende de få, få, få gangene jeg slår han i sjakk da. Det må erkjennes at det hører sjeldenheten til- men sukk. Når et parti sjakk har pågått i over 3 timer så blir jeg selvsagt pittelitt i overkant glad når jeg vinner. Selv om det kan være snakk om 30 tap på rad. Joda, jeg spiller stort sett med tap mot Stian. Han er veldig god, fokusert, konsentrert og strategisk. Tålmodighet er en dyd! 😀

Nok snakk om sjakk og annet. Her har jeg laget forslag til årets påskemeny som jeg håper kan glede og inspirere deg til å lage god mat. Ønsker deg og alle sammen en riktig fin påske- uansett hvor du måtte tilbringe høytiden.