Drikke Frokost og lunsj

PÆRESMOOTHIE MED SITRON OG INGEFÆR

PAERESMOOTHIE MED SITRON OG INGEFAER

Jula er over for min del og jeg hungrer som alltid etter masse grønt og friskt tidlig i januar. Kanskje er det kroppens egen måte å restituere seg på etter all julematen? Vel, jeg liker julen og all maten, og jeg liker januar med masse grønnsaker og lettfordøyelig måltid. Alt til sin tid!

Snapchat: elinlarsen_net, Instagram og Facebook

I dag laget jeg smoothie av pære, sitron og ingefær som smakte superfresht. Smoothier synes jeg er undervurdert. Det er utrolig kjapt og enkelt å lage, veldig næringsrikt, metter litt og smaker snasent godt. Fikk du også lyst på noe fresht? Lag dagens smoothie da vel 🙂

PÆRESMOOTHIE MED SITRON OG INGEFÆR 1 PORSJON:

  • 2 grønne pærer, fjern stilk og kjerne
  • 1 kvist bladpersille
  • saften fra 1/2 sitron
  • litt fersk ingefær
  • 1 dl iskaldt vann

Ha alt oppi blenderen og blend rikelig.

Nytes umiddelbart!

Liker du smoothie og har du en favoritt?