Hverdagen

Økologisk ansiktsskrubb på 1 minutt!

Nå har det vært bitende kaldt i Trondheim i lang tid. Vi har hatt lite nedbør som gjør både luften og huden tørr. Idag trengte jeg en omgang ansiktsskrubb (alt for lenge siden sist). Skrubben fjerner døde hudceller, samt den er velpleiende og fetende til tørr vinterhud.

Hjemmelaget ansiktsskrubb

Jeg kjøper sjelden ansiktsmaske/ skrubb på parfymeri. Jeg ser alltid på varedeklarasjonen, og når det kommer til hudpleie er det minimalt av innholdet jeg vet betydningen av! Derfor er det enkleste ofte det beste- både når det gjelder økonomi og helse. Det er kjapt, enkelt og rimelig å lage en ansiktsskrubb hjemme på kjøkkenbenken. Alt en trenger er noen få ingredienser: kokosolje og havregryn. Ved å lage ansiktsskrubb unngår jeg bekymringer for hva huden tilsettes og utsette for.

Økologisk ansiktsskrubb

Velgjørende ansiktsskrubb av kokos:

  • 1 ts havregryn som finhakkes
  • 1 ss hard kokosolje

Bland olje og havregryn godt, og skrubb mens oljen fremdeles er hard. Skylles godt etter bruk (jeg pleier alltid å dusje etter en ansiktsskrubb- slik skyller jeg grundig bort skrubben).

ansiktsskrubb av kokosolje

Økologisk havregryn kjøpte jeg på helsekost, og kokosoljen (ekstra virgin) på iHerb, og jeg brukte DETTE merket.

[typography font=»Just Another Hand» size=»30″ size_format=»px»][highlight]Håper dagens tips faller i smak [/highlight][/typography]