Matlagning

Endelig- nå blir det raw food kurs, og et godt tips på veien.

Nå blir det kurs, og jeg gleder meg. Jeg arrangerer raw food kurs innen kaker og smoothie en hel lørdag. Kurset er perfekt for de som ønsker små, men gode og varige endringer innen kosthold. Ved å lage en smoothie hver dag, og kutte ut usunne kaker med sunne (kan spises hver dag), kan det utgjøre enorme positive forandringer for helsen og overskuddet hos mennesker.

Jeg har valgt å arrangere et slikt kurs nettopp fordi det er så viktig å få spise en god kake, og opprettholde «kosen og hyggen» i hverdagen. Raw food kaker er 100 % naturlig, fri for sukker, gluten, laktose, kjemikalier og sprøytemidler, og spiller på lag med kroppen og naturen. En liten raw food kake kan spises hver dag med god samvittighet da den er svært næringsrik i forhold til tradisjonelle kaker. På kurs lærer en å lage raw kaker som smaker godt, og hvor enkle prinsippene og teknikkene er.

Mange mennesker har problemer med å spise 5 om dagen. Derfor arrangerer jeg kurs i å lage smoothies. Smoothier er en genial måte å få i seg friske grønnsaker, frukt og bær, samt at de fleste liker smoothier. En smoothie er svært enkel å lage, og en lærer grunnprinsippene og sammensetningen av ulike ingredienser for å lage en sunn og smakfull smoothie som er helt naturlig. Ved å spise naturlig mat, så tilsetter vi kroppen energi og helse.

Meld deg på raw kake og smoothie kurs ved å trykke HER. Vi kommer til å lage fargerike og smakfulle smoothies hele dagen, samt en raw food lunch og ettermiddagsmat. Vi lærer å lage raw sjokoladekake, bringebærmyntekake, eplekake og gulrotkake samt energibarer. Dette kurset er perfekt for de som har travle dager, som ønsker små, men radikale og ikke minst gjennomførbare endringer til et forbedret kosthold som gir økt helse, velvære og livsenergi.

Gulltips på veien: COOP kjeden selger økologisk frukt og grønt til samme prisen som vanlig grønt koster. Støtt opp folkens til dere som foretrekker økologisk mat framfor konvensjonelt. Idag handlet jeg økologiske gulerøtter, og det viste seg at de var rimeligere enn vanlig sprøytet gulrøtter. Jeg er svært fonøyd at det går i riktig retning.  Et annet tips: Coop Obs selger myke ferske dadler i en stor eske for knappe 17 kr. Det er svært billig. Dadler blir ofte brukt som naturlig søtning i mat, så løp og kjøp folkens. Annen god pris idag: økologiske urter kostet 10 kr. Nylig så jeg en undersøkelse der urter fra Eurpoa hadde et skremmende stort innhold av sprøytemidler. Da er det ekstra kjekt å hamstre økologiske urter til 10 kr per krukke.

Håper mange finner veien fram til disse butikkene. Registrerer Coop kjeden at økologisk frukt og grønt salget skyter til været, så er det et flott bevis på at vi forbrukere er bevisste, og støtter kjeden som gjør det mulig for oss forbrukere å kjøpe usprøytet mat. Støtt opp, så kanskje denne ordningen til Coop blir varig… la ooss håpe det!

Den 15 mars begynner jeg NLP studiet. Har fått NAV med meg til å støtte en alternativ utdannelse da vanlig ordinert løp er helt uaktuelt for meg. Gleder meg veldig til å begynne med NLP.

Håper alt er bra med dere alle lesere. Antar at jeg snart kommer med en matoppskrift. Jeg har jo laget masse god mat i den siste måneden, men det har vært til kurset jeg skal arrangere. Nå har jeg to kurshefter som snart er ferdig- et til raw kake og smoothie kurs, et annet til en hel helg på raw food kurs der vi lager smoothies, juicer, is, lunch, gryteretter, spaghetti, salater, sauser, dipper, kaker, snacks og mye annet godt. Kurset som arrangerers en hel helg kommer snart. Først blir det et kurs for de som ønsker små endringer innen sitt kosthold som er overkommelig, og enkelt å utføre.

Ha en forrykende vakker dag folkens.