Matlagning

Fornøyelig matkurs som gir ekte matglede

Til alle matinteresserte: informasjon om unikt matkurs er åpnet for påmelding.
Jeg kan med glede og stolthet meddele at jeg har komponert nye fristelser som smaker særdeles godt, og som selvsagt er sunt og bra for deg. En fantastisk kombinasjon: spise deilige kaker, sjokolader og velkomponerte middagsretter som er næringsrikt og gir helsegevinst. Kan det bli bedre? Denne gangen arrangeres matkurs på Rosenborg skole. De har et flott og velutrustet kjøkken i hyggelige omgivelser, samtidig sentral beliggenhet i Trondheim by.

Les mere om Sunne nytelser og Rå-Godt HER.

Dato: 19-20 mai 2012
Klokkeslett: Lørdag 1000- 1600, Søndag 1000- 1600.
Sted: Rosenborg skole
Pris: Kr 2250,-

En gledelig melding: Helios Trondheim gir deg 10% rabatt på ditt første kjøp etter endt matkurs hos meg.

 

Lyder dette fristende så er du hjertelig velkommen til et unikt matkurs arrangert i hyggelige omgivelser. Du vil få ny kunnskap og lære nye metoder innen: kakelaging, smaker, konsistenser, form, farge, fasong, kjøkkenutstyr og ingredienser. Finn fram mesterkokken som bor i deg, og lær å stole på dine smaksløker, kreativitet og magefølelse.  La deg forføre av velsmakende fristelser som er sunt for deg!

Påmelding Sunne nytelser og Rå-Godt HER

 

Det gir meg stor glede og det gir meg mening å få lov til å dele min erfaringer og kunnskaper innen matlaging. Jeg vet hvor vanskelig det er å finne mat som skaper kos og helse på samme tid. Mange er oppdratt til å tro at kaker og sjokolade er Fy Fy mat, og det er en sannhet i den påstanden. Velge prossesert mat gir kortsikitg nytelse, og liten eller ingen helsegevinst. Idet jeg oppdaget hvor lite som skulle til får å lage hjemmelaget sjokolade (uten kunstige tilsetningstoffer, kjemikaler og selvsagt sukkerfri) ble jeg forbauset. Jeg brukte knapt 5 minutter på å lage rå sjokolade, som ble en genial og svært sunn erstatter når jeg hadde sug etter sukker. Dette bidro til at kroppen ble avvent sukker, som igjen stilnet lysten etter søtt. Forskning konkluderer med at sukker fungerer som et mildt rusmiddel, og da kan det være nyttig å finne sunne og samtidig nytelsesrike alternativer. Mat skal gi nytelse, kos, livskvalitet, overskudd, glede, frihet samtidig gir riktig valg av mat en forebyggende helsegevinst (unngå sykdommer). Kjenner du deg igjen i mine refleksjoner?

Du er hjertlig velkommen på et litt annerledes matkurs- kos, nytelse og sunnhet på samme tid!