iHerb favoritter

Nye shopping tips fra favoritt nettbutikken iHerb.

Idag hentet jeg noen pakker som lå og ventet på meg på posthuset. Jeg er en ihugga iherb shopper. Grunnen er at iHerb er en svært rimelig nettbutikk som har et mangfoldig tilbud på økologiske produkter, og det enkelt, trygt å handle der. Pakkene kommer i snitt 10 dager senere hjemme hos meg.

Hvis du tror at det ikke er mye penger å spare her, så må du tro om igjen. Hvis du holder deg til 200kr grensen, og ikke handler slik at pakken ikke veier mere enn 1810g så sparer du enormt mye penger. Trykk HER for mere informasjon.
Eksempel:
Rå kokosolje i Norge 325 ml krukke, Kr 179,-.
iHerb  kokosolje 954ml kr 110,76 kr,- (dagens kurs 19,67$)
Norske merket er Amanprana Extra Virgin Kokosolje (Supernature), merket fra iHerb er Garden of Life
Rabattkoden min gir deg 8$ i avslag (hele mars måned) om du er førstegangskunde hos iHerb. Koden er:  SOG801.

Her er noen iHerb produkter som jeg trygt kan anbefale:
Liquid Stevia serien er super kjekk å ha i huset til kaker, bakst, smoothies, kaffedrikk eller andre typer drikker, og er en deilig smaksforsterker. Dette er mine favoritter, og som mange sikkert kjenner igjen i mine oppskrifter. Trykk HER for å komme direkte til produktene. En flaske koster omtrent 52 kroner (varierer utifra valutakursen), og da har du flasken lenge. Null kalorier, null GI og null karbodyrater, og inneholder kun naturlige ingredienser. Når jeg tenker meg om, så har jeg ennå ikke hørt noe negativt om denne flotte serien.
Rå kokos sukker trykk HER (produktet til høyre på bildet)er kjekt å ha i hus. Smaker karamellisert sukker, og passer i all slags mat (istede for raffinert og helseskadelig sukker). Kort om produktinnhold fra iHerb:When the coconut tree is tapped, it produces a nutrient-rich «sap» that exudes from the coconut blossoms. This sap is very low glycemic (GI of only 35), diabetic-friendly, is an abundant source of minerals, 17 amino acids, vitamin C, broad-spectrum B vitamins, and has a nearly neutral pH.Small batches ensure that our pure, low glycemic Coconut Crystals, made from this natural sap, is a raw, enzymatically alive product, briefly evaporated at low temperatures for 90 minutes (only to remove excess moisture and allow for crystallization), never exceeding an average summer day in the tropics. By contrast, most brown sugar is boiled at temperatures up to 221 degrees F. (the end product containing 93% sucrose, compared to sap crystals which is only 16% sucrose).
Low Glycemic Sugar Alternative
Grown without Chemicals, Pesticides, or Herbicides
– 100% Pure Coconut Tree Sap
– Gluten-Free
– Unbleached
– Unrefined
– Non-GMO
– Vegan

Organic Genmaicha, Green Tea with Brown Rice er kanskje litt sær på smak for mange, men jeg liker den spesielle smaken. Grønn te er som kjent veldig bra. Denne te sorten inneholder brun ris som hevdes å være den sunneste rissorten. Økologisk så klart, og du finner den HER 😉
Dette er absolutt mitt favoritt merke på iHerb. Jeg har prøvd ulike typer økologiske shampoo og balsamer, men de fungerer ikke for mitt hår. Dette merket derimot er perfekt for mitt hår, i tillegg så bader jeg i herlig forfriskende bringebærduft. Det er til å spise av. Trykk HER for å komme til hele hårpleie serien.
I Norge er det nesten umulig å få kjøpt naturlige, ubehandlet nøtter og frø. Heldigvis selger iHerb økologiske, raw nøtter og frø. Pekan er en smakfull nøttesort, som jeg bruker i raw kaker, og solsikker bruker jeg mange ganger i uken. Trykk HER  for Pekan, og HER for Solsikker.
Normalt gies alle 5$ rabatt ved å oppgi min kode. Men i hele mars måned gir iHerb deg hele 8$ rabatt ved å benytte min kode. Oppgi kode: SOG801.
Økologisk raw chia er en kilde til Omega 3- fettsyrene. I de to siste dagene har jeg vært på en Nasjonal konferanse, og Håvard Berntsen Dr. med, spesialist i psykiatri og klinisk famakologi  la fram studier og forskning som viste til at Omega 3 minker risikoen betraktelig for depresjoner, angst, og volds tendenser. Omega 3 gjør aktivt noe med hjernen slik at mennesket får det bedre med seg selv. Chia er en av flere viktige kilder (linfrøolje, valnøtter og fet fisk) på Omega 3 og du kan kjøpe Chiafrø HER.
Økologisk fullkorns bokhvete brukes jevnt over i min matlagning (vafler, brød, generellt bakst). Trykk HER for informasjon og bestilling. Økologisk bokhvete i Norge koster omtrent 35 kr for 500g, på iHerb koster over 900g kr 27 kr. Nesten dobbel pris, så det lønner seg å handle på iHerb!
Fakta:
100% organic
Grown without harmful synthetic pesticides
Whole grain flour
Gluten free
Wheat free
Rich in fiber
Low fat
All natural-no artificial anything!
*Low fat diets rich in whole grain foods and other plant foods may reduce the risk of heart disease and certain cancers.
Jeg elsker denne serien. Lukter deilig, mild hasselnøtt/ vanilje, og vasker huden skånsomt. Jeg har tørr hud, og dette merket tåler huden min godt.  Lyder dette fristende ut, så trykk HER.

Håper du føler at du har fått noen nye og nyttige tips. Jeg kan love deg at du vil fortløpende få flere.
Har du noen tips og komme med, så mottaes de med stor takk.

Håper du har det bra, og nyter vårstemingen (i alle fall har vi det i Trøndelag idag). Sol og deilig temperatur. Vi har en vakker tid i møte, og jeg synes allerede at jeg har fått mere energiboost pga lysere dager. Ønsker deg en fin dag.