iHerb favoritter

iHerb tips- glutenfrie og naturlige produkter

Jeg kommer med noen nye og nyttige iHerb tips mens vi ennå er i mars måned. Grunnen er at iHerb gir en god rabatt til alle førstegangskjøpere. Normalt får alle som handler på iHerb 5$ rabatt på sitt første kjøp ved å benytte en rabattkode. Benytter du min rabatt kode SOG801 i mars, så får du hele 8$ rabatt på ditt første kjøp. Good deal!

All skrift som er farget er linker direkte knyttet til produktet. 

Bildet øverst til venstre: Zhena´s gypsy tea er koffeinfri, fair trade, økologisk te som inneholder hele 4 ulike smaker. Jeg likte alle smakene, men Fire Light Chai ble min favoritt. Kjekk boks, som er enkel å stable i kjøkkenskap, samt at en har for alle og enhver når det gjelder smaker.

Bildet i midten: Alba Aloe mint shave inneholder sertifiserte økologiske og 100%  vegetar ingredienser, parabenfri, og den lukter fantastisk friskt. Dagens valuta koster: 26 kr.  Toms of maine deodorant holder det den lover- 24 timer virkning! For kort tid siden testet Grønn Hverdag norske deodoranter, og den undersøkelsen var nedslående. Fordi de aller fleste deodoranter inneholder skadelige stoffer, og denne deodoranten er fri for disse skadelige ingrediensene. Samtidig som den lukter fresht (for de som liker lemongrass). Dagens valuta koster deodoranten 32 kr.

Bildet til høyre: Peanut flour er glutenfritt, lite fett og inneholder mye protein. Smaker kjempegodt til de matrettene der du vil ha penøttsmak. Jeg har blandt annet brukt peanøttmel i hjemmelagde raw sjokolader. Virkelig NAM, og anbefales for de som liker å eksperimentere på kjøkkenet, eller kommer til å delta på kurs hos meg!

Sist men ikke mint (bildet nederst): Lundberg Brown Rice Spaghetti er 100% glutenfritt, og helt ærlig så smaker denne spaghettien bedre enn vanlig gluten pasta. Det er min mening, og da er det ekstra hyggelig at denne spaghettien er økologisk, glutenfri og er laget av brun ris (næringsrikt). Utifra dagens valuta koster spaghettien 18 kr- husk dette er økologisk og glutenfritt!

Det er gøy å handle på iHerb, fordi det finnes uendelig mye og flotte alternativer til de som ønsker å spise økologisk og som sliter med allergier,  er veldig bevisst sitt kosthold, eller vil at kosmetikk og husholdningsprodukter skal inneholde naturlige ingredienser.

Benytter du koden SOG801 så får du 8$ rabatt på ditt første kjøp hos iHerb. Hvis du tror at du ikke sparer penger, så kan jeg love deg at her kan du spare mange tusen hvert år ved å handle til iHerb. Holder du deg til 200 kroners grensen, og ikke overstiger 1814 gram, så sparer du mye penger. Er du interressert å vite mere, så trykk HER. Jeg har laget en guide som forklarer enkelt hva du bør tenke på. Når du først har handlet hos iHerb, så blir du «hektet». Du ser selv hvor mye penger du kan spare, samtidig som iHerb har et bredt vareutvalg som er allergivennlig og økologisk. iHerb sine priser er 1/3 – 1/4 av prisen av like og lignende produkter som selges i Norge- her sparer du penger.