iHerb favoritter Økologisk

iHerb godteri tips og annet

Heisann og god mandag alle sammen. Nå er det lenge siden jeg hadde en oppdatering på iHerb varer. Disse produktene bestilte jeg i juni, så da er det på tide jeg får delt de med dere.

Denne gangen deler jeg noen riktig godbiter fra iHerb. Av og til spiser jeg potetgull. Seriøst så synes jeg norsk potetgull er kjedelig på smak. Det har jeg alltid ment, men da jeg smakte iHerb chips så ble jeg overbevist. Har du ikke knasket noen av disse smakene, så anbefaler jeg deg å prøve.

Potetgull merket Lundberg Rice Chips har fantastiske rike smaker, og chipsene er saftige og knasende gode. Prøv dine favorittsmaker ved å trykke HER. Alle disse 3 skal i min bestilling neste gang! Hvete- glutenfri og laget av brun ris.

At jeg ikke tidligere har anbefalt denne magiske gode mandelojen er merkelig. Sist jeg brukte den var i mine hjemmebakte valnøttbrød med aprikos. Fantastisk smak og jeg digger oljen. Du finner den HER på iHerb.

Pinjekjerner- selvsagt økologiske er et «must» for meg å ha liggende i kjøleskapet. Brukes til pesto, garnityr etc. Tips: rist de i en stekepanne før bruk- da får du fram de gode smakene og aroma. Trykk HER for bestilling.

Lønnesirup- maple sirup er selvsagt en annen vare som jeg bare må ha! Kan brukes i det meste: bakst, frokostblandinger, pannekaker, marinere frukt osv. Trykk HER for bestilling av produktet. Min siste oppskrift med lønnesirup får du HER– en oppskrift i LWmagazine uke 38.

Her er et annet merke innen chips, og jeg kjøpte kun jalapeno som også var smaksrik. Serien finner du HER, og jeg skal bestille flere smaker- deriblant denne.

Marys Gone Crackers smaken Orginal var god. Mild på smak, og skikkelig crispy. Ypperlig sammen med noen gode oster og litt frukt. Herb ble litt unaturlig på smak. Ikke den beste smaken jeg har smakt av «urter». Begge er gluten og hvetefri.

Over til pastiller og tørket mango. Kjekt med litt friske pastiller av og til, og både Ricola (sukkerfri) og Zand merket er godkjent. Friske og gode. Tørket mango hadde perfekt konsistens. Myke og de smakte masse mango. Tror jeg skal lage noe godt av disse en dag.

Hvorfor handle på iherb har jeg skrevet om mange ganger tidligere. Noen grunner er at iHerb er svært rimelig, og de har et enormt utvalg av økologiske varer. Du kan lese mere om hvordan du bestiller på iHerb HER. Er du førstegangskjøper og benytter min rabattkode SOG801 får du hele 5$ rabatt på ditt første kjøp. På meny linjen Oppskrifter, er en undermeny og der finner du iHerbiHerb favoritter. Flere tips fra meg på anbefalte varer fra den amerikanske nettbutikken.

Det blir ikke så lenge til neste iHerb oppdatering. Ha bestilt mørk sjokolade som er veldig god, og noen andre varer som jeg vil anbefale.

 

[typography font=»Just Another Hand» size=»40″ size_format=»px»]Ønsker deg en riktig fin og spennede ny uke.[/typography]