iHerb favoritter

Ny spennede og velduftende pakke fra iHerb!

Jeg mottar pakker fra iHerb til stadighet. Om jeg sparer penger på det! Jo, det kan jeg love deg. iHerb er opptil 3 ganger billigere enn å kjøpe identiske produkter i Norge.


Alt fra resirkulerbar oppvaskbørste (30 kr), parfyme, lipglose, Pukka te, shampoo & balsam (dufter forøvrig deilig kokos og er selvsagt økologisk),
make up fjerner og supermat som Tart Cherry (kr 155), rå kakaopulver (kr 82) og rå kokosolje. Økologisk vaskemiddel for bad (19 kr) og for bil (kr 22,50).

Endelig har iHerb fått inn Pukka te ♥ Hele serien finner du HER.  Koster ca 37 kr for en pakke.

Personlig så likte jeg ikke helt denne make up fjerneren– olje og jeg blir for fet rundt øynene. Den er økologisk, vegansk og fjerner mascara (supert til de som liker oljer). Parfymen (kr 117,-) lukter friskt- passer mer på sommeren enn høsten. Ikke testet på dyr. Økologisk Lip gloss (kr 24) som lukter deilig bringebær-> alltid med meg i vesken. Digger den!

Velduftene god kokos shampoo og balsam som gjør håret blankt og mykt. Koster totalt for begge etter dagens kurs kr 71 kr. Husk dette er økologiske produkter, uten parabener så dette er billig! Kjøpes HER  og HER

Er du førstegangs kjøper på iHerb? Bruker du koden min så får du 5$ rabbatt på ditt første kjøp. Det er veldig trygt å handle på iHerb, og jeg har aldri opplevd noe tull. Pakkene kommer alltid fram (ca 7-10 dager). Det er noen huskeregler som kan være lurt å tenke på ved shopping. Les mer om de HER.