Mindfulness

Mindfulness turné med Viggo Johansen og Ivar Vehler

Reduser stresset med foredraget ”Mindfulness og selvledelse i multitaskingens tidsalder” med Viggo Johansen og Ivar Vehler. Sissel Thorsen fra Mindful Way og jeg fra Mindful Life arrangerer mindfulness kurs i Midt- Norge, og inviterer nå til tidenes foredrag av Viggo Johansen og Ivar Vehler i Trondheim. Dette er landets aller første mindfulness turné, som startet den 27. august og varer frem til 12. september 2014. Viggo og Ivar reiser sammen på turné i samarbeid med Arneberg Forlag. De lager en dokumentarfilm underveis, og legger ut  kontinuerlig videoer med ulike tema på deres hjemmeside Mindact.

Viggo og Ivar mindfulness turne

Viggo Johansen og Ivar Vehler er to av Norges ledende mindfulness-instruktører. Du vil få vite hva mindfulness er, hvorfor dette er viktig for moderne mennesker, og en introduksjon i noen av metodene som blir brukt. Besøk deres hjemmeside Mindact eller bli medlem av Facebook eventet.

Vær rask med å sikre deg billetter – gå ikke glipp av en unik mulighet til å høre dyktige og erfarne foredragsholdere, og ikke minst gi deg selv muligheten til å teste enkle effektive øvelser.
Bestill billetter HER.

Viggo Johansen har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark.

Han har 21 års erfaring med mindfulness meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994-1998). Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner over hele Europa.  Viggo har skrevet boken ”Å leve mindfulness – Indre stillhet” som kom ut på Arneberg forlag, 2013.

Ivar Vehler er sosiolog fra UiO med spesialisering i ledelse fra UC Berkeley.
Han har ti års erfaring fra leder – og organisasjonsutvikling, leder en instruktørutdannelse i mindfulness og har vært involvert i ”Prosjekt mental trening for prestasjonsgrupper 2011-2015 – et samarbeidsprosjekt mellom Flymedisinsk Institutt, Olympiatoppen og Idrettshøgskolen”. Han har trent jagerflyvere, helikopterpiloter og over 1000 ledere i mindfulness. Vehler ga ut boken ”Orkanens Øye – om mindfulness og selvledelse” i 2010.

Ønsker du å delta på høstens fordypnings kurs i mindfulness som starter 15 september i Trondheim, så kan du melde din interesse eller lese mere om kurset HER.