Hverdagen

Matbloggåret 2012

Hei kjære leser av bloggen. Jeg vil ønske deg et riktig godt nyttår. I den anledning viser jeg her et lite klippe av noen bilder av bloggens matoppskrifter for året 2012.

Bilder av matbloggåret 2012

Jeg håper at året 2013 kan inspirere alle som leser bloggen og meg til å kokkelere matoppskrifter som ivaretar både helsen og smaksansene. Slik kan mat gi nytelse på alle plan, og skape glede og overskudd!

Mest likt og lest 2012

2012 ga selvsagt noen favoritter hos dere lesere. Den mest leste oppskriften er: Brukte 16 minutter på å lage en sunn sjokoladekake- rik på antioksidanter. Jeg vant kakekonkurransen hos Matbloggsentralen, og siden ble oppskriften lagt på nettsiden på sol.no. Dette tror jeg er et bevis på mange ønsker valgmuligheter til å lære og lage kaker som krever liten tid- som samtidig oser av sunnhet, helse og smak.

En annen oppskrift som er meget populær er: Bounty- hjemmelagd og sukkerfri.

Det er to oppskrifter som inkluderer fisk som er rangert som nest mest lest: Lefse med laks og ruccola og Torskefilet med sprøstekt pancetta bacon, egg, urter og spinat– sistenevnte ble lagt ut på forsiden av Lesernes VG.

Min absolutte middagsfavoritt til fest er: Krydderstekt andebryst med ovnsbakte søtpoteter og delikatesseløk. Den har jeg laget og servert i romjulen, og den ble en innertier og en fantastisk gourmetopplevelse hos mine gjester. Annen favoritt hos meg er en suppeoppskrift som jeg simpelthen elsker er: Jordskokksuppe med kantarell og jordskokkchips– som ikke er blitt lest av så mange. Oppskriften kan jeg varmt anbefale til alle som liker jordskokk. Etter nyttår deler jeg en ny oppskrift med jordskokk og blåskjell- til fest. Gled dere 🙂

Skjermbilde 2012-12-19 kl. 16.25.55

Bildet over: Like før jul fikk Snickerskonfekt med sukkerfritt karamellfyll  publisitet på forsiden av VG. Denne oppskriften ble meget populær, men så lover jeg den smaker optimalt lik den orginale- men med naturlige ingredienser.

Vil minne om at jeg har en egen Facebookgruppen (klikk «LIKER» til venstre i sidebare- slik får du de nyeste oppdateringene på FB). Jeg er også å finne på Instagram, Twitter, Tumblr og Pinterest.

Takk for alle kommentarene, tilbakemeldingene, Likes, og e-poster inspirere meg til å fortsette å dele matoppskrifter.

 

[typography font=»Just Another Hand» size=»40″ size_format=»px»]Ønsker alle et riktig fredelig og godt nyttår[/typography]