Mindfulness

Kurs mindfulness Trondheim

Slide3Facebook

15 september starter fordypningskurs i mindfulness. Kurset avholdes sentralt i Trondheim på Rosenborg skole. Det er avsatt 8 mandager fordelt utover høsten. KUN 4 plasser igjen!

Mindfulness er skreddersydd for deg som ønsker bedre:

  • Tilstedeværelse og konsentrasjon
  • Oppmerksomhet og hukommelse
  • Relasjon- og kommunikasjonsferdigheter
  • Selvledelse og ledelse
  • Arbeids- og livsglede
  • Redusert stress


Studier viser at effekten av mindfulness kommer ved praktisering over tid, på lik linje med all annen trening. Skal du bli god, krever det både trening og tålmodighet! Ved hjelp av noen få, konkrete og virkningsfulle verktøy lærer du å håndtere komplekse og stressfylte situasjoner, tanker og følelser på en hensiktsmessig måte som ivaretar deg selv og de rundt deg.

Vær rask med å sikre deg plass på høstens kurs. Gå ikke glipp av en unik mulighet til å lære mindfulness- en veldokumentert og annerkjent metode. Påmeldingsskjema HER.

Forskning gjennom mange år har vist at mindfulness/ oppmerksomhetstrening virker stressreduserende. Stress er en bra ting, og holder oss i live. Stress er utviklet gjennom evolusjonen, og kan skjerpe våre prestasjoner i krevende situasjoner. Aktivert stress over lengre tid kan derimot være helseskadelig. Oppmerksomheten er ofte splittet, grubling over hva som har skjedd i fortid og bekymring om en framtid. Hva som faktisk foregår i øyeblikket er vanskelig å observere når tankene hopper fra det ene til det andre i en voldsom hastighet. Hjernen evner ikke å skille mellom tanker og virkelige trusler. Dette kan forårsake stressaktivering. Mindfulness lærer å la tankene passere på en fornuftig måte. Fokusere bevisst oppmerksomhet på  det som skjer i øyeblikket bidrar til at nervesystemet kan roe seg, som i seg selv virker stressreduserende.

Mindfulness er en konkret metode som gir deg forbedret fokus, mentalt overskudd og lavere stressnivå. Forebygg utbrenthet og helseplager gjennom bevisst oppmerksomhet i hverdagen. Med mindfulness unngår du kappløp med tiden, dårlig samvittighet, og lange lister med gjøremål. Teknikkene er klare og effektive til daglig bruk. Kurset vil gi ny innsikt og kunnskap om metoden, som forbedrer din evne til å se ting i nytt perspektiv, forsterker din arbeidsglede og øker prestasjon i krevende situasjoner.

Totalt 8 kurskvelder fordelt utover høsten for å gi best effekt, god tid til implementering av teknikkene og økt forståelse.

Pris: 2450 kr, inkludert en meditasjons cd
20% studentrabatt: kr 1960,-
Oppstart: 15 september, klokken 17:00- 18:30
Dato kurskvelder: 22 og 29 september, 20 og 27 oktober, 10, 17 og 24 november.
Adresse: Rosenborg skole, Trondheim

Påmelding HER.