ANNONSE Menyer og favoritter

Kjapp kjærestemat på budsjett- godt for helsen

Kikertgryte med kokos

I dag kommer jeg med et smart matnyttig middagstips til kjærestepar som selvsagt passer til alle typer mennesker med ulike status. Det er ikke like enkelt å komme på stadig nye matretter i en noe hektisk hverdag. Hverdagsmat skal jo ikke bare smake godt! Det bør inneholde noen flere kriterier før jeg blir fornøyd. Maten bør også være:

  • enkel
  • kjapp å lage
  • inneholde nyttige byggeklosser for kroppen
  • og selvsagt være rimelig

Her har du altså tre matnyttige forslag til hva du og kjæresten kan lage av mat den kommende uken. Tips: Ved å handle på Cuponation får dere ekstra penger til overs til å lage god mat. Der finner dere mange gode rabatter i alle slags tenkelige kategorier, som for eksempel kjøkkenutstyr.

  1. Matnyttig tips er veggisgryten som smaker nydelig. Supergod kikertgryte med kokos og karri er verdt å sjekkes ut. Beste av alt: middagen tar knappe 15 minutter å lage!

Bananpannekaker oppskrift

Til frokost, lunsj eller kvelds anbefaler jeg bananpannekaker med blåbær, valnøtter og litt honning. Fantastisk enkelt å lage + masse næring i disse bananlappene. Tid: ca 10 minutter å lage. Grei deal det!

Potet og purreløksuppe med stekte torskebiter

Selvsagt må fisk være på menyen til kjæresteparet, men ikke nok med det. Suppen i seg selv er veldig enkel å lage og billig. Alt du trenger er purreløk, potet og litt eplemost. Vips: så har du hjemmelaget enkel potet- og purreløksuppe med stekte torskebiter i.

Velbekomme 😉