iHerb favoritter

Julegavetips fra iHerb

Her er noen tips til julegaver, eller kanskje du selv vil unne deg noen gode produkter til jul. Når jeg handler på iHerb så synes jeg det er kjekt at jeg kan dele både positive og mindre gode produkter med dere lesere. Hvis du trykker på bildene så kommer du direkte til produktet på iHerb. Usikker på hvordan du shopper trygt og ukomplisert! Jeg har laget en fin guide og forklaring HER.
Jeg liker å shoppe på iHerb.
Weleda er annerkjent som trygge produkter. Økologiske ingredienser og parabenfrie. Jeg har tørr hud og sensitiv hud. Denne passer meg fint.

Ingen matvarer virker øyeblikkelig healende på min kropp, unntatt denne fantastiske raw manuka honningen. Hvis jeg har magesmerter av en eller annen grunn, tar jeg en liten teskje manuka, og ALLTID innen 1-2 minutter forsvinner smerten. Hvorfor vet jeg ikke, men denne honningen er et must hjemme hos meg. Prøvde det samme på min sønn en kveld da han hadde mageondt. Stian tok en liten skje manuka, og forbausende nok så forsvant smertene til han også etter noen minutter. Fikk klar beskjed at Manuka måtte jeg bestille til han.
Elsker merket Desert Essence Organics. Økologisk, parabenfri, 100% vegan, hvete & glutenfri, og aller best en fantastisk velduftende dusjsåpe.
Disse produktene er verdt hver eneste krone! Jeg elsker de friske, naturlige duftene, økologiske kremene og dusjsåpene.

Kjempe god som smakstilsetning til raw glasurer, toppings og sauser.

Ditt aller første kjøp på iHerb? Oppgi koden SOG801 og få 5$ rabatt


Jeg carobglasur i kaker er godt.
Anbefaler IKKE! Etter min smak var baren veldig tam og kjedelig på smak. Er derimot du en av dem som liker milde smaker er kanskje den midt i blinken for deg.
Parabenfri og god shave som gjør en behagelig jobb. Mykgjørende og velduftende til sart hud.
Til kaffe elskere som ikke ønsker å drikke koffein av ulike årsaker: dette er en god ersattter som er både koffein- og glutenfri. Fikk tipset av Siljesreise, og den smaker helt grei pulverkaffe.
Til te elskere: trykker du på bildet kommer du til Pukka te på iHerb, foretrekker du Yogi så trykk HER. Te er en fin gave å gi til venner. Alltid godt med en varm kosedrikk på kalde vinterkvelder.

Obs Obs! Husker du å velge din gratis prøve ved hver bestilling? Her er  noen av mine siste prøver, samt at jeg har fått tanntråd, et lite hefte om superfood og litt andre produkter som ikke er avbildet.
Når en handler på iHerb så kan du ved hver bestilling velge et gratis produkt du vil ha tilsendt. Du finner produktene på hovedsiden til iHerb øverst til høyre «Free Products». På bildet ser du blant annet 3 ulike lipbalms, greens og antioksidanttilskudd.

Håper dette ga deg noen gode tips enten som gaver eller til din egen husholdning. Lurt å bestille med engang i håp om at du skal få gaven fram til jul. Er du i tvil, så bestil DHL som frakt. Da er det garantert at pakken kommer fram til jul, men det blir noe dyrere.