Hverdagen

Instagram er min greie!

Elin Larsen Instagram

Jeg elsker Instagram! Synes det er en smidig og artig måte å dele bilder av mat jeg har laget.

Jeg har blogget noen år nå. Hver gang jeg lager en ny bloggpost krever det endel tid. Jeg sliter med skrivevansker, så noen stor skribent blir jeg nok aldri. Men, når det kommer til Instagram passer det som hånd i hanske! Ta et bilde, skrive noen ord, legge til emneknagger, tilslutt godkjenn.

Selvsagt vil jeg fortsette å dele min matglede her på bloggen, men jeg er mere aktiv på Instagram. Vil du følge meg der så heter jeg elinlarsen_net

Jeg vil gjerne høre fra deg, også om det er noe du ønsker mere eller mindre av, kanskje noe du savner eller rett og slett er en fornøyd følger av bloggen. Dessuten, jeg blir så glad når du tagger meg i mat og alt annet du finner og lager fra bloggen min 🙂

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 18.59.48LIK MEG PÅ FACEBOOK

Folg Elin Larsen Facebook

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 19.01.39 Når det kommer til knappen «Share«, så blir jeg ekstra glad når du trykker på den! Facebook er verdens største sosiale media hvilket betyr at sjansene øker betraktelig at bloggen vokser med antall lesere. Har du lyst å dele et innlegg eller flere, så for all DEL gjør det! 🙂
Skjermbilde 2015-01-26 kl. 19.20.20

Hvem liker ikke et Facebookinnlegg som bildet over illustrerer!

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 19.20.38Jeg vil anta at de aller fleste liker mange Likes- i alle fall jeg! Det er en måte å tolke om oppskriftene er godt mottatt 😉

Tilslutt: Øverst på venstre side i sidebar finner du forutenom min Facebook og Instagram konto at jeg også er å finne på Twitter, Pinterest, Bloglovin og Google+. Lik meg gjerne.
I morgen kommer en oppskrift på tilbehør som passer ypperlig til salat, supper etc. Så følg med!

Ønsker deg en riktig fin mandagskveld.