iHerb er en amerikansk internettbutikk som har et bredt vareutvalg innen økologisk supermat,  hud- og hårprodukter, husholdningsartikler, helse- og kosttilskudd og mye annet. Det er enkelt, trygt og lønnsomt å handle på iHerb. Lurer du på om du vil spare penger! Her er tilfeldigvis en pris sammenligning: Spirulina (pulver) 454g koster i Norge mellom 590- 610 kr, mens på iHerb koster identisk Spirulina kr 198,85! Sparer 412kr!

Her er noen regler og gode tips ved å handle på iHerb.

Sikkerhet: iHerb er kryptert (adr er)  https. Dette betyr at iHerb er en meget sikker internettbutikk der hackere har liten eller ingen mulighet til å få tak i ditt kort og kontonr, brukernavn, passord og annen sensitiv informasjon. Mange andre nettbutikker har adr: http (ikke kryptert). Facebook er stort sett alltid http, og en god regel er og unngå linker som ser mistenksomme! Kan medføre at noen lett kan overta ditt brukernavn, passord og din identitet! Du handler trygt på iHerb. Det kreves selvsagt at du i tillegg har et sikkert (trådløst) nettverk i hjemmet!

Til alle førstegangskjøpere: du kan få 5$ rabatt på ditt først kjøp ved å bruke koden SOG801, som er min kode på iHerb. Alle som handler på iHerb vil få sin egen kode. Denne koden kan gies videre til venner og bekjente som gjør at de får 5$ rabatt på sitt første kjøp. Bruker du koden min blir jeg veldig glad :)

 

 • Nettbutikken iHerb ser slik ut:

 • Tips: Sjekk kategorien New jevnlig. iHerb tar kontinuerlig inn nye produkter. Savner du et produkt så lønner det seg å skrive en mail. Ved hver bestilling får du alltid en gratisprøve. Velg selv under kategorien Free.

 

 

 

 

• Her er en Introduksjonsvideo om iHerb.

Jeg handler (nesten) alle mine matvarer/ husholdningsartikler og hudpleieprodukter på iHerb 🙂

Gode tips

• Ikke bestill varer over 200 kr. Da slipper du å betale moms på vareverdi og tollavgift. Bestiller du varer over 200 kr, blir du belastet for mva og tollavgift. Er du usikker hvor mye du har handler for- bruk valutakurs mens du shopper. HUSK: dollarkursen er stadig i endring, og den kursen som gjelder er den dagen pakken ankommer Norge- så vær smart og bestill for ca 180Nkr. Da er ditt kjøp sannsynligvis UNDER 200Nkr!

                                                                                                                                                                                                               

Frakt:
•  International Airmail tilbyr to grenseverdier av frakt som går på vekt:
Billigste frakt
er varer  som veier under 1814 g = 4$. Dermed lønner det seg å fordele produktene på flere pakker om man skal bestille mye. Dette alternativet har ikke sporing på pakkene, så følg med hva du bestiller, og hva du mottar!  Mottaes ca 7-14 dager etter bestilling.

 

Billigst frakt:

 

Frakt DHL

•  DHL frakt er pakker som veier over 1814 g. Noen ganger haster det for meg å få et produkt, og da velger jeg DHL framfor det billigste alternativene. Frakten betales utifra vekten på pakken. DHL leverer innen 2-6 dager, og har sporing på leveransen.

 


                                                                                                                                                                                                                      

 • Jeg har bestillt mye fra iHerb, og jeg er strålende fornøyd. De har rask levering- maks 15 dager med billigste porto, eller minimum 2 dager med DHL (dyrere porto).
  Jeg blogger kontinuerlig om mine favoritter, hvilke produkter jeg bestiller, og linker direkte til produktene. Du finner alle produktene under linken iHerb favoritter. Jeg velger aller helst økologiske produkter, som dessverre er dyrere enn konvensjonelle produkter. Velger økologisk for helsa og miljøet sin del, og synes det er verd å investere i god helse framfor annen bruk av mine penger! Har du noen spørsmål så er det hyggelig at du spør.

 • Produktet klassifisert som legemiddel
  Norge har strenge krav ved import av kosttilskudd og urter. Er du i tvil om produktet du er iferd med å kjøpe er ulovlig, så råder jeg deg til å kjapt sjekke dette selv. Urter klassifisert som handelsvare må ikke importeres mer enn 3 måneders forbruk. Alt over blir betegnet som legemiddel.
  Urter kvalifiseres henholdsvis som handelsvare (H), reseptpliktig legemiddel (LR) og legemidler (L). Dette sjekker du på Urtelisten på Lovdata.no.

  Mistenker du et produkt er oppført som legemiddel,  kan du sjekke dette på Legemiddellisten Lovdata.no.

  Tilslutt så vil jeg rose iHerb for det fantastiske vareutvalget, god service, rask levering, billig frakt og rimelige produkter 🙂