iHerb favoritter

iHerb tips- enkel shopping!

Nye shopping tips fra internettbutikken iHerb. Har du aldri handlet fra denne fantastiske, rimelige butikken! Jeg har laget en god forklaring til førstegangskjøpere HER. Klikk på linken, og les. Har du noen spørsmål så ikke nøl, men spør ivei. Jeg skal etter beste evne prøve å gi noen gode svar tilbake.

Lurer du hvorfor iHerb er så innmari populær:

  1. Svært rimelige produkter.
  2. Variert og bredt økologisk vareutvalg.
  3. Selger matvarer, godis, hud/- hår og husholdningsprodukter. Finner det meste her.
  4. Enkelt å handle hjemmefra, og iHerb er en trygg internettbutikk.
  5. Vinn- vinn situasjon. Benytter du min iHerb kode SOG801 på ditt første kjøp. Da får du 5$ rabatt, samtidig som jeg høster goder av ditt kjøp. Hvor kult er ikke det! 🙂
  6. Savner du noen produkter? Skriv til iHerb, og de tar kanskje inn dine favoritter (de lever av kundene sine, og yter god service).
  7. Når du først har handlet hos iHerb, slipper du å taste inn dine kreditt opplysninger for hver gang. Shopp ivei.
  8. Når du er kunde, får du din egen kode som du kan gi videre til dine venner. Slik får dine venner rabatt, og du hamstrer avslag på dine neste kjøp.
  9. På dine kjøp kan du plukke med deg et gratis produkt.
  10. Beste av alt- her kan du spare årlig mange tusen kroner! Porto er rimelig så lenge du ikke overstiger 1814g på vekten. Handler du alltid varer for under 200kr, da betaler du kun porto.

Økologiske kikerter er et «must» å ha tilgjengelig i mine kjøkkenskap (bilde til venstre). Det tar litt tid å lage kikerter (ligge i vann i ett døgn før koking). Derfor lager jeg alltid store porsjoner, og fryser porsjonsvis ferdigkokte kikerter. Slik unngår jeg å kjøpe ferdigkokte kikerter på butikken. Enkelt å ta opp fryste kikerter og hive i gryta som står å putrer. Rimelig, proteinrikt og godt. 453 g økologiske kikerter koster etter dagens kurs kr 23,24- (økologisk mat i Norge er meget kostbart). HER er et knallgodt middagstips.

Økologiske grønne linser passer ypperlig til fyll i vegetarburgere, salater etc. 453 g koster etter dagens valutakurs kr 15,47. Ikke noe å si på det!

Desert Essence serien er en av mine favoritter. Mild, velduftende og rimelig samt mange av produktene er økologisk. Denne friske håndsåpen som dufter grapefrukt er intet unntak (økologisk). Koster 36 kr, og du skal lete lenge for å finne en økologisk håndsåpe til den prisen i Norge!

Jeg har tidligere blogget om denne og denne Alba cream shave, men denne HER må prøves- så langt den beste. Lukter utrolig deilig papaya- og litt mango, og en føler seg fresh etter å ha tilbragt tid sammen med denne i dusjen ;-p

Økologisk kald presset linfrøolje er en god kilde til Omega-3 fettsyrer. Jeg kjøpte en diger flaske på iHerb som denne HER. Ønsker du en mindre flaske så finner du utvalget HER (følg med- her finnes også linfrøolje for dyr). Jeg er storforbruker av linfrøolje, minimum 1 ss hver dag i min daglige smoothie. Derfor falt valget på en stor flaske. Linfrolje har kort holdbarhetstid (etter den er åpnet), grunnet harskning.

Cacao Bliss er økologisk, vegansk, raw sjokolade og kokossmør. Hvis du har noen late dager, så er dette en grei erstatning i forhold til mitt hjemmelagde raw sjokoladepålegg (som jeg synes er mye bedre på smak og konsistens). Ble litt skuffet etter at jeg åpnet det- ble fort tørt. Cacao Blizz byr altså ikke på den myke, delikate «nugatti» følelsen. Derfor foretrekker jeg den hjemmelagde varianten, men dette er supert på latmannsdager. Kjempe digg på rykende varme pannekaker, ristet brød med et tynt lag honning (søte pålegget litt mer).

Håper du fant noen nyttige tips som du fikk lyst å prøve. Ønsker du flere tips! HER kan du lese om alle mine favoritter.

Vil avslutte med å takke til alle dere flotte lesere som har benyttet min iHerb kode. Igår kveld handlet jeg mange pakker (takket være at dere har brukt min kode).  Gårsdagens shopping og tips kommer jeg til å skrive om til høsten. Slik kan vi inspirere og hjelpe hverandre. Fantastisk! Dette var altså siste iHerb tips før sommerferien. Nye spennede favoritter kommer etter ferien- som du kan glede deg til.