iHerb favoritter

iHerb favoritter (diverse)

Nå er det sannelig lenge siden jeg anbefalte produkter fra iHerb. I dag tipser jeg om noen produkter som trofast har fulgt meg i hverdagen i flere år. Innlegget er ment som gode råd fra meg til deg (om du er en iHerb fan som meg) 😉 #ikkesponset

Sjokolade fudge brownie protein

Mange av dere som følger meg på snapchat: elinlarsen_net, har sikkert fått med seg at jeg trener endel tung styrketrening. Da liker jeg ekstra godt å lage meg deilig sjokoladesmoothie med proteinpulver etter en hard styrkeøkt. En av favorittene er Chocolite protein med fudge brownie som smaker veldig bra. Minuset med denne er at den løser seg ikke like lett ut i væske. Jeg har blandt annet laget kjempegod sjokoladepudding av proteinpulveret.

Om du ikke vet hva iHerb er, så kan du lese mer HER.

Whey protein

Mitt desidert favoritt proteinpulver er fra Elite og er Whey sjokolade fudge protein pulver, som løser seg enkelt ut i væske. Så utrolig himla digg at jeg kan drikke det nær sagt hele tiden.

Atkins caramel chocolate peanut nougat bar

Jeg er ikke ferdig med å anbefale produkter som inneholder sjokolade. Denne baren fra Atkinsen er suveren god. Skal jeg kose meg litt ekstra i hverdagen, så nyter jeg en- eller tre av denne. Smakene er en salig blanding av: karamell, sjokolade, peanøtt og nougat. Minimalt med sukker gjør at det er helt utrolig at Atkins kan lage en så nydelig bar.

eye shadow trio

Når det gjelder sminke så anbefaler jeg Mineral Fusion Eye Shadow trio, som passer meg perfekt. Den mørk brune fargen er jeg blitt avhengig av, og har brukt den i over to år nå.

mineral pudder

Dette mineral pudderet passer meg ypperlig i hverdagen. Jeg har lys hud som av og til er litt rødlig. Mineralpudderet dekker godt på en naturlig måte.

Jeg bestiller stort sett alle slags nøtter, frø og kjerner jeg har i husholdningen fra iHerb. Pekan, valnøtter, mandler, solsikkekjerner, chia og sesamfrø etc. Sjekk utvalget her.

Alba body cream

Jeg har alltid slitt med tørr hud og den beste body creamen jeg vet om er Alba Botanica med papaya og mangolukt. Denne metter den tørste huden, og gjør at jeg føler meg superfresh. Utrolig fin å gi bort som venninnegave.

Aubrey lip balm

Når det gjelder lip balm så liker jeg denne fra Aubrey, som er økologisk med lukten av bringebær. Den mykgjør leppene, og lip balmen holder seg lenge og tørker ikke ut som mange av de andre produktene jeg har testet ut fra iHerb.

Tilslutt vil jeg si at jeg har handlet mye fra iHerb i mange år, og mottat endel varer som har vært totalt ubrukelige. Derfor skriver jeg om varer som er vel verdt å bruke litt penger på. Dagens anbefaling er testet ut mange ganger, og brukt flittig av meg. Jeg er positivt hekta 🙂

Har du noen favoritter og hvilken er de?