iHerb favoritter

iHerb favoritter del 2

Jeg elsker det amerikanske nettstedet iHerb.  Jeg er meget fornøyd med utvalget, priser, service og leveranse. I disse dager er det ekstra gøy å handle på iHerb når dollar kursen er svak. Alle førstegangskjøpere hos iHerb kan få  5 dollar rabatt, ved å oppgi en kode. Oppgir du denne koden SOG801, så får du rabbatt på ditt kjøp. Vil du vite mere om hvordan du handler hos iHerb så kan du lese om det HER.

Vil minne på at all mat og andre produkter som jeg bestiller fra iHerb er økologisk, hvis ikke vil det bli det presisert.

 

Snacks bars:
En av mine yndlingsbarer. Raw og god på smak. Har alltid med meg litt mat/ snacks på byturer. Billig og bra i tilfelle sulten melder seg. Denne baren er næringsrik, metter godt og er meget smakfull. Har prøvd noen av de andre barene i samme merket, men de likte jeg ikke. Denne er favoritten og du får kjøpt den HER.

 

 

Valnøtter
Valnøtter inneholder omega-3-fettsyrer som forebygger blant annet hjerte- og karsykdommer. Du kjøper disse helsebringende nøttene HER.


Glutenfritt mel-> Bokhvete
Bokhvete er et godt alternativ til glutenallergikere. Jeg kjøper Bokhvete HER.


 

Kokosmel
Er glutenfritt og rik på deilig kokos smak, og er
naturlig søt. Jeg bruker kokosmel til blant annet å bake gulrotbrød. Kokosmelet får du kjøpt HER.

 

Ecover Vaskemiddel
Jeg brukte tidligere Sonett vaskemiddel, og var fornøyd med det. Men fant ut at jeg ville prøve Ecover siden iHerb solgte merket og jeg hadde hørt så mye bra om det.  At 2, 72 kg vaskepulver som er miljøvennlig koster etter dagens kurs kr 60, 54 er etter mitt syn rimelig, da samme merket fåes kjøpt i Norge på en internett butikk til kr 128,- men da får du kun 1,2 kg! iHerb er og blir et mye billigere alternativ for oss forbrukere. . Jeg har blitt overbevist at dette vaskepulveret vasker klærne mine rent, samtidig som det tar vare på miljøet-> basert på planter og mineraler.  Kjøpes HER.


Rå kokosolje
Sjekk prisforskjellen mellom Norsk (kjent nettbutikk) 325 ml rå kokosolje
koster 139 kr, mens denne identiske kokosoljen koster 56,91 kr for 445 ml hos iHerb! Mye penger å spare ved å handle her!! Jeg er storforbruker av rå kokosolje, og det er supersunt, samtidig som jeg digger smaken av kokos ♥ Skal oljen være sunn-> kjøp alltid kaldpresset/ eller ekstra virgin eller rå kokosolje. Her kjøpes Ekstra Virgin Kokosolje.


Body lotion
Denne 100 naturlige, vegetariske body lotion dufter mild deilig vanilje og hasselnøtt.  Inneholder eksotiske oljer, som har blitt kaldpresset, så den har beholdt sin naturlige form og næringsinnhold. Slikt liker jeg (100% naturlig) , for når jeg er bevisst på hva jeg putter inn i kroppen, så velger jeg også og være nøye på hva jeg smører mitt største organ med-> huden. Den fortjener å få masse naturlig fukt og næring tilført. Husk: selv om det er økologisk, så kan allergiske reaksjoner forekomme når den inneholder oljer. Så prøv deg fram for å se om du tåler oljer i body lotion. Du får kjøpt denne deilige body lotion HER til kr 32,94 for 250ml.  Dette er BILLIG!

Tyggegummi fri for aspartam
Jeg må innrømme at jeg har en last og det er at jeg daglig bruker tyggegummi. Jeg liker å tygge på noe friskt, og istede for å kjøpe aspartam favoritt tyggegummien Ekstra Sweet Mint, gikk jeg over til et bedre valg for meg selv. Nemlig Spry spearmint. Den er 100% søtet med naturlig xylitol, ikke aspartam som blir brukt i Norge. Ikke GMO og glutenfri. Fåes kjøpt HER for kr 173 for 600 stk. Kjempebillig i forhold til hva Exstra tyggegummi koster per stk pris. Dessverre ikke økologisk!

 

Håper du har fått noen nyttige tips og ser at det kan være meget lønnsomt å handle på iHerb. Unngå alltid å handle pakker over 200 kr, og unngå pakker som veier over 1814 g. Holder du deg til denne regelen så er alle pakker toll/ og avg frie, og du betaler kun porto på 4$.
Shopper du 5 pakker idag (1000 kr), så betaler du porto på kr 160,-. Ikke verst det når du ser hvor mye du kan spare bare på å kjøpe kokosolje-> som er økologisk! Økologisk mat, husholdnings/ og hudpleieprodukter er forferdelig dyrt i Norge. Her finnes det muligheter for å gjøre mange gode kjøp. Husk at pakker som veier under 1814g, er den billigste måten ved transport og de er ikke sporbare, men det er pakker som leveres ved DHL, men det koster mere penger. Så følg med hva du bestiller, og hva du mottar! Les mere HER om tips til shopping på iHerb.

Noen ganger haster det for meg å få et produkt eller tre i hus, og da velger DHL som leveranse. Du betaler litt mer, men får varen ca 5 virkedager etter du bestilte på internettet. Sist jeg bestilte Ecover vaskemiddel valgte jeg DHL, men den jeg viser til her som favoritt er over 1814g, så ups, ups. Finn eget vaskepulver som er under grensen for dyrere frakt 🙂

Handler du fra utenlandske nettbutikker, og har du gode erfaringer? Kanskje du er en ihugga iHerb fan som meg. Ønsker alle en rimelig shopping på iHerb, og husk alle førstegangskjøpere-> oppgi rabbatkoden så får du 5$ rabbat ved ditt første kjøp.