Menyer og favoritter

Hurra for Epledagen og her er mine eplefavoritter

epledagen

Hipp hurra for Epledagen som er i dag. Jeg har samlet mine favoritt epleoppskrifter til ære for denne fantastiske deilige, anvendelige og sunne frukten. La deg bli inspirert å lag noe ekstra godt på Epledagen 🙂

Marengseplekake med krem

Marengseplekake med pisket krem er en sikker vinner å servere på selveste epledagen som markeres 17 oktober hvert år.  Dette er en kjær og gammel oppskrift som har gått i arv i vår familie. Prøv den du også- om du liker eple- og marengskake!

hvetekringle med epler

Nybakt hvetekringle med et fyll som du neppe glemmer med det første! Syrlige epler, rosiner, nøtter, sukker, kanel og selvsagt et raust lag med smør-> Eplekringle med sukker og kanel <- blir neppe feil på en dag som denne!

Vidunderlig eltefritt eplebrød med valnøtter, kanel og rosiner

Eltefritt eplebrød er bloggen beste eltefrie brødoppskrift. Den inneholder så mye godt at et måltid nærmest blir til en liten høytidsstund. Sjekk ut oppskriften og hva eplebrødet er laget av. La deg inspirere og bak verdens beste eplebrød! 😉

An apple a day keeps the doctor away

Epleglogg

Det er kanskje litt for tidlig å lage gløgg, eller.. Vel, om du har lyst å skape førjulsstemning med noe ekstra godt å drikke så lag eplegløgg.

Sellerirotsuppe med eple- ogchorizobiter

Sellerirotsuppe med nystekte eplebiter og chorizo er en annen snasen måte å benytte epler på. Prøv den da vel! 😉

overnight oats som smaker eplekake

Sist men ikke minst, frokosten som har tatt Norge med storm og som alle snakker om! Overnattet havregrøt er en himla enkel måte å lage god og sunn frokost på. Her har du en av mine favoritter som smaker eplekake-> Proteinrik kjøleskap.

Ønsker deg en herlig lørdag.

FØLG MEG PÅ -> FACEBOOK <- OG -> INSTAGRAM <-