iHerb favoritter

Mine iHerb favoritter

iHerb er en amerikansk internettbutikk. Det er enkelt, trygt og veldig lønnsomt å handle på iHerb. Lurer du på om du vil spare penger ved å handle i utlandet! Klikk her å les mere om iHerb.

Jeg handler (nesten) alle mine matvarer/ husholdningsartikler og hudpleieprodukter. De har et enormt variert og bredt (billigere) vareutvalg enn hva Norge har. En fordel for alle førstegangskjøpere: du får 5 dollar rabatt hvis du bruker koden SOG801.

Noen regler: Hvis en bestiller varer for under 200 kr så er alt ok. Bestiller en varer for over 200 norske kr så må en betale moms på vareverdi og frakten + avgifter, i tillegg til at pakken kommer minimum en uke senere. Holder man seg innenfor 1814 g i vekt koster porto ca kr 20kr. Dermed lønner det seg å fordele produktene på flere pakker om man skal bestille mye. Smart 🙂 Er du usikker på hvor mye du har handlet for- bruk valutakurs.
Jeg har bestillt mye fra iHerb, og jeg er strålende fornøyd. De har rask levering fra 6-15 dager med billigste porto, eller 2-5 dager med DHL (med litt dyrere porto).

Flere har spurt om jeg kunne lage en liste på hvilke produkter jeg bruker, og hvor de fåes kjøpt. Her er noen ingredienser, og mere vil selvsagt kommer etterhvert.

Gojibær
Goji kan brukes i det meste- som smakstilsetning i maten, i sjokolader, frokostblandinger, smoothier, pynt, syltetøy- ja i alt som måtte friste. Du får kjøpt superbærene HER.

 

 

Acai
Jeg bruker Acai i smoothier. HER får du kjøpt  Acai.

 

Himalayasalt
Himalayasalt er 100% økologisk, og HER får du kjøpt himalayasalt..

 

 

 

Rå kakaopulver
Jeg elsker rå kakao. Hvor mange ganger jeg åpner opp kakao-posen i uken, har ikke jeg tall på! Men kakao MÅ jeg alltid ha i huset. HER er en oppskrift på verdens enkleste hjemmelaget sjokolade (for nybegynnere).  Rå kakao er en rik kilde på antioksidanter, og den fåes kjøpt HER

 

 

Raw Kakaosmør
For å lage deilig raw sjokolade trengere en kakaosmør (raw), som fåes kjøpt HER: Mine populære hjemmelagde Bounty finner du HER– lag dem hvis du digger Bounty og bli forbauset hvor like de er orginalen- men min oppskrift er av den sunne varianten!

Yaconsirup
Yacon bruker jeg ofte når jeg ønsker karamellsmak, og passer også til pannekaker/sveler. Denne er favoritten- fantastisk god smak, og du finner en oppskrift på sjokolade med karamellfyll HER:
Yaconsirup fåes kjøpt HER:.