Frokost og lunsj iHerb favoritter

Tilbehør til havregrynsgrøten får du på iHerb

Det er lenge siden jeg skrev om mine favoritter fra iHerb. Jeg handler på iHerb fordi det er rimelig og nettbutikken har et bredt, spennede og variert vareutvalg, både konvensjonelt og økologisk. Økologiske matvarer i Norge er dessverre kostbart, og jeg er evig takknemlig for at jeg kan handle på iHerb (fantastisk utvalg). Les mere HER om hvordan og hvorfor shopping på iHerb blir lønnsomt nettopp for deg!

Havregrynstgrøt med frukt og kanel

Frokost sies og være dagens viktigste måltid. Jeg har fått fullstendig dilla på havregrynsgrøt dog med et særskilt tilbehør blant annet kjøpt på iHerb (link direkte til produktene). Havregrynsgrøten tilberedes etter anvisning. Server den rykende varme havregrynstgrøten med:

  1. Palmesukker (mineralrikt og karamellaktig), kanel, eplebiter og en liten dæsj blåbær– eller pæresyltetøy fra ST. Dalfour (sistenevnte er mitt favorittsyltetøy, og trykker du HER finner du hele utvalget fra produsenten). Et rask søk på internett viser at det er nærmere dobbel pris på syltetøyet i Norge enn hva iHerb tilbyr (sukkerfritt).
  2. Ferske blåbær, bananbiter, hasselnøtter, valnøtter, kanel og palmesukker. Ufattelig godt! 🙂

Havregrynsgrøt med blåbær og kanel

Server havregrynsgrøt med ulikt tilbehør, og nyt dagens viktigste måltid 🙂Havregrynsgrøt med friske bær

Håper frokost- og iHerb tipsene er nyttige. Har du spørsmål så fyr ivei 😉