Hverdagen

God sommer til dere alle fine lesere

Nå tar jeg sommerferie, og da blir det stille på bloggen. Jeg skal flytte den 1 august, så jeg har mer enn nok å holde på med. Litt liv blir det likevell på min Facebookgruppe, Pinterest, Tumblr, Twitter og følg meg gjerne på Instagram.

Helt tilslutt: er du på Pinterest? Jeg har endelig opprettet konto (her har jeg kategorisert mine matoppskrifter). Opprett din egen konto, og se hvor gøy det er. På Pinterest kan du lage din egen elektroniske kokebok med dine favoritt middags- og matretter. Eller hva med å lage ditt eget drømmehus, reise, interiør etc i bilder= «wishing- board» (lages på et sosialt media). Hvor kult er ikke det! Husk, som alle sosiale medier så er det noen forholdsregler en skal ta hensyn til. Kan være lurt å lese dem.

Hvis du er av den typen som ikke liker å lete etter matoppskrifter, men foretrekker å se bilder av mat for å finne dagens oppskrift så er pinterest perfekt. Trykker du HER, så får du de nyeste pins bilder av alle mine oppskrifter + div. Nesten alle pins er linket til mine matoppskrifter på bloggen- untatt instagram og div. En genial måte på å finne fristende matoppskrifter for de visuelle 😉

Til høsten kommer nye matoppskrifter. Savner du noe, eller synes du noe fortjener noen gode ord- så skriv gjerne ned noen ord her (både ris og ros).

God sommer kjære lesere- nyt den i fulle drag!