Frokost og lunsj Menyer og favoritter

Fem frokosttips i vinterferien + +

Frokostfavoritter

Selv er jeg tregstartet om morgenen og starter alltid dagen med en kopp kaffe eller tre! Er altså ikke noe utpreget frokostmenneske. Etter kaffekos og ro blir jeg derimot veldig klar – klar for en deilig frokost.

Nå som det er vinterferie store deler i landet er det godt å unne seg en ekstra god frokost. Her har du noen av mine frokostfavoritter 🙂

Miniterte med egg og bacon

Jeg elsker Miniterte med egg og bacon. Egg og bacon er en klassiker som jeg neppe blir lei av. Når det i tillegg stekes i en butterdeig sammen med tomat og basilikum smaker det ekstra digg.

omelett wraps med laks og sennepssausEn annen favoritt er omelett wraps med varmrøkt laks, spinat og sennepssaus.

oppskrift bananpannekaker

Hvem elsker ikke bananpannekaker? Når oppskriften i tillegg er lett å lage, smaker knallgodt er valget enkelt. Digge bananpannekaker med blåbær og litt honning på toppen gir en kickstart på dagen!

Granola- familiens frokost favoritt

Eller hva med Granola- familiens frokost favoritt?

Elins overnights oats

Er morgenen noe hektisk prøv Overnight oats (luksusvariant). Den perfekte frokosten, som lager seg selv i kjøleskapet (mens du sover).

Eltefritt speltbrød

Tidenes frokostbrød bør du ikke gå glipp av! Eltefritt speltbrød med en god skive ost, noen epleskiver og ferskpresset juice er godt både til frokost, lunsj og kvelds.

Skogsbærsyltetøy med anis

Tilslutt vil jeg anbefale mitt favorittsyltetøy som lages i ekspressfart: Skogsbærsyltetøy med anis. Ved å tilsette anis så eksploderer smakene og blir «gull i munn»! Prøv selv, og selvsagt passer eltefritt speltbrød ypperlig sammen med syltetøyet.

Alle «frokostoppskriftene» på bloggen finner du samlet HER. Hva er din frokostfavoritt?