Brød & rundstykker Eltefritt Frokost og lunsj Vlog

ELTEFRIE RUNDSTYKKER (VIDEO)

Eltefrie rundstykker (video)

eltefrie rundstykker (video)

Gled dere! Her kommer nok en eltefri bakeoppskrift. Jeg kan ikke få nok av denne bakemetoden, da resultatet blir like råflott hver eneste gang. Det er vel neppe noe som smaker bedre enn nystekte eltefrie rundstykker til frokost. I dag får du den enkleste oppskriften av dem alle, og det med video. Ikke verst, hva!

Jeg er jo helt ny på vlog fronten, og nå deler jeg altså min fjerde vlog i løpet av 2 uker. Jeg har aldri laget videoer før, så en kan mildt sagt si at jeg er både uproff og blodfersk. Det er innmari gøy å gjøre noe nytt, så håper jeg selvsagt du liker vlogene mine (setter veldig pris på tilbakemelding fra deg da) 🙂

Altså, i dag er det eltefrie rundstykker som frister på bloggen. Setter du deigen om kvelden, så er det bare å glede seg til frokosten. Super gode rundstykker med den berømmelige sprø skorpen, luftige og veldig gode på smak. Sist men ikke minst, så må vi ikke glemme at vi har bakt herligheten selv. Hjemmebakt er selvgjort. Den deilige bakelukten setter i alle fall meg i godt humør. Hva med deg?

ELTEFRIE RUNDSTYKKER:

  • 500 gram hvetemel
  • 1 ½ ts. salt
  • 1/3 ts. gjær
  • 4 dl lunkent vann

Rør det tørre sammen. Tilsette vann og rør til en klebrig deig. Dekk bakebollen til med lokk eller plastikk. La heve i 12-24 timer. Neste dag fordel deigen til 6 like store rundstykker på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss gjerne over sesamfrø.

ELTEFRIE RUNDSTYKKER (VIDEO)

Sett brettet midt i ovnen og skru temperaturen på 200C. Stek ca. 40- 50 minutter, til rundstykkene er lett brune/ gylne. Tips: gir du rundstykkene en lett kakk på undersiden skal de høres hule ut. Avkjøl på rist før servering og nyt. Enkelt, ikke sant! 🙂

eltefrie rundstykker (vlog)

Nyt!
Liker du gjærbakst og nybakte rundstykker til frokost?

snapchat

Sees på Facebook og Instagram