Annet enn oppskrifter

Dette er genialt! Jeg får økologisk mat levert hjemme til meg.

Hver torsdag får jeg levert økologiske grønnsaker og frukt hjemme hos meg. Det er Økomat som leverer denne tjenesten, og de holder til på Inneherred i Trøndelag. Jeg gleder meg alltid til torsdagene for å se hvilke herlige frukter og grønnsaker jeg skal spise den kommende uke.

Denne ukens leveranse var fargerik (hele leveransen ble ikke med på bildet):

Jeg synes ordningen er genial fordi:

  1. Alt levert hjemme hos meg
  2. Du kan velge om du vil ha levert hver uke eller annenhver
  3. Du kan velge om du vil ha levert frukt, frukt og grønnsaker, eller kun grønnsaker
  4. Ingen bindingstid. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst. Tilgodebeløp vil så bli betalt tilbake.
  5. God kundebehandling, og får du levert noe dårlig mat, meld ifra med engang. Får erstattet dette ved neste leveranse.
  6. Økomat er lett å få tak i per tlf (ikke noe telefonsvarer som spiller hitlister der i gården nei…)
  7. Du kan endre abonnementsordning når du vil (bestillingen/endringen må skje senest 3 døgn pluss helgedager, dagen før varene skal kjøres ut i din rute).
  8. Variert utvalg, og har i tillegg en nettbutikk (ikke ekstra kostnad ved kjøring ved å bestille der hvis du har en fastordning.
  9. Jeg snakker titt og ofte med Økomat. Slike samtaler og nær kontakt lønner seg. Da kan en spørre om de fått inn noe annet enn hva fastordningen eller nettbutikken selger: feks økologisk kylling, storfe, pølser og elg . Sist kjøpte jeg pølser som de hadde tatt inn, og de var nydelige.

Prøv det hvis dette virker interessant