Raw food middag og lunch

Dagens deilige lunch!

Idag spiste jeg Riswraps til formiddagsmat. Det er veldig enkelt å lage, og ikke minst veldig godt. Slik gjør du: legg risark i varmt vann til de blir myke, og ha på ønsket fyll-> rull til wraps. Toppes med deilig sweet chillig saus. Nam nam 😉
Jeg elsker hjemmelaget chillisaus. Når jeg først lager, så dobler jeg oppskriften. Chillisaus holder seg bra i kjøleskapet en uke eller mer, og det smaker himla digg!

Tidligere kjøpte jeg chillisaus på dagligvaren, men det har det blitt slutt på. Den inneholder mye usunne ingredienser, og er full av sukker. Hjemmelaget chillisaus derimot er veldig sunn, og tryggheten er at en vet hva en spiser. Ikke noe e-stoffer, farge eller smakstilsetninger- her er rene sunne ingredienser som lager all den deilige smaken. Synes du den blir for strek, tilsett mere agave eller olje. Simple as that! 😉
Oppskriften på hjemmelaget sweet chillisaus finner du HER. Se den lekre fargen! 😉
Idag fylte jeg wrapsen med det jeg hadde i kjøleskapet: ruccola, rød løk, tomat og paprika. Et utrolig godt måltid. Har du ikke smakt dette, så prøv det. Knasende godt 😀

Hva spiste du til lunch idag?