Frokost og lunsj

CREAMY KOKOSGRØT (OVERNATTET)

CREAMY KOKOSGRoT (OVERNATTET)

Jeg blir neppe lei med det først! Det tar kun 2 minutter, så legger jeg meg til sengs for natten. Sovner godt og våkner neste dag av en irriterende lyd… klokkealarmen! Jeg tusler ut på kjøkkenet, med søvnen fortsatt i øynene… gjespende og trøtt. Så får jeg øye på deg!

Jeg hadde helt glemt deg… men du, du er alltid like trofast. Alltid fiks ferdig….  perfekt til vår felles start på dagen!

Kjære gode kokosgrøt- hva skulle jeg ha spist om det ikke hadde vært for deg! 😉

overnight kokosgrot

Det har seg nemlig slik at du kan lage den mest fantastiske frokosten før du legger deg om kvelden. Neste dag, tidlig om morgenen er frokosten spiseklar før du er våken! Overnight oats- overnattet havregrøt er blitt kjempe populært, og det med god grunn! Jeg har hatt dilla i lang tid, og finner stadig nye smaksvarianter. Her har du mine tidligere favoritter (som jeg fremdeles digger):

Nå har jeg altså fått meg en ny utgave av overnight oats. Nå med rikelig og deilig kokossmak. Grøten er fantastisk creamy og med crunchy nøtter på toppen er dagen tunet til og bli perfekt!

 

CREAMY KOKOSGRØT (OVERNATTET SÅ KLART) FOR 4

  • 3 dl havregryn
  • 1 boks 4 dl kokosmelk + 3 dl vann
  • 4 ss kokosmasse, søtet gir best smaksresultat
  • 2 ss (flytende) honning
  • 2 ss sesamfrø

Visp kokosmelk slik at den tykke delen blander seg med den flytende. Kokosmelken bør være romtemperert. Visp inn flytende honning, kokosmasse og vann. Smak til. Tilsett tilslutt havregryn og rør inn. Ikke sett kokosgrøt i kjøleskap (da kommer den til å stivne) men oppbevar grøten i romtemperatur til neste dag med lokk på. Kokosgrøt tåler fint og oppbevares to døgn på kjøkkenbenken. Jeg liker hakkede hassenøtter på grøten for å komplementere teksturene. Selvsagt litt dryss av kokosmasse gjør ekstra godt! 😉

VIXEN NOMINASJON

Helt tilslutt så vil gjerne høre fra deg! Hva liker du med bloggen, oppskriftene, bildene og eventuelt kunne tenkt deg mer eller mindre av! Setter stor pris på å høre DIN MENING 🙂