Bounty for nybegynnere

Bounty for nybegynnere – inneholder kun fire ingredienser 🙂Bounty konfekt-kuler

Jeg digger sjokolade kombinert med kokossmak, og da er det jammen herlig at en kan lage hjemmelaget Bounty uten masse avanserte, ukjente ingredienser, teknikker og fremgangsmåter. Her har du en enkel oppskrift på nydelig Bounty som smelter i munnen. Beste av alt så inneholder oppskriften kun 4 ingredienser. Ikke verst, hva! 🙂

Bounty for nybegynnere (konfektkuler ca. 30 stk):

  • 100 g kokosmelk- den tykke delen
  • 100 g kokosmasse
  • 70 g melis (til lavkarbo entusiaster bruk sukrinmelis og smak deg fram)
  • 200 g Freia mørk 70% kokesjokolade

Slik gjør du: Rør kokosmelk, melis og kokosmasse sammen. Smak til. Rull ca. 30 kuler og press de godt sammen. Frys kulene til de har stivnet. Det er umulig å dyppe kulene hvis de ikke er frosset (kokosmassen kan da smuldre). Kokosmassen smelter raskt, så det kan være lurt å la noen kuler ligge i fryseren mens en dypper den i smeltet sjokolade. Så fort kokosmassen løsner, legg den i fryseren. Stivner sjokoladen, smelt den i vannbad.

Sett fram smeltet sjokolade (i vannbad), kokosmasse til strøssel, egnet bestikk til dypping (to gaffler funker bra- trykk HER for framgangsmåte og annen populær oppskrift på sunn Bounty). Se bilder nedenfor.

La gjerne Bounty stå kjølig noen dager da den blir best på smak.

Hvordan lage bounty

1 Bountydypping: kule eller firkantet frosset kokosfyll dyppes i sjokolade som har smeltet i vannbad, jeg har kjøpt eget utstyr for sjokoladelaging.

2 Tørk sjokolade og ha på kokosstrø: Snurr sjokoladen til den stivner og fordeler seg jevnt, og ønskes strø må det drysses mens sjokoladen er smeltet. Sjokoladen stivner raskt siden kokosmassen er frossen og kald.

Bountykuler

Jeg serverer Bounty konfektkuler i mini muffinsformer. Ser delikat og fint, og de er passe store. Muffinsformer fåes kjøpt på butikker der det selges kjøkkenutstyr.

Bounty for nybegynnere

 Oppbevares kjølig i tett boks. Handler du på iHerb, så finner du rimelig usøtet økologisk kokosmasse HER.

Håper dagens Bounty oppskrift kan friste. Jeg ser sjokolade-oppskriftene er svært populære, og jeg anbefaler også Snickers og en sunnere oppskrift på Bounty du finner HER (begge oppskriftene er sukkerfri).