Sponset innlegg

4 års- jubileum og give away med SkarpeKniver

4 aars jubileum og give away

Jippi, den 21 mai i år feirer matbloggen 4 år. I den anledning er det en glede at SkarpeKniver feirer sammen med meg og alle dere fantastiske lesere av bloggen 🙂

Skarpe kniver gir bort et vakkert knivsett i høy kvalitet. Dette er et perfekt startsett, og gir deg de knivene du behøver:

 • 15cm Universalkniv
 • 18cm Grønnsakskniv (Santoku)
 • 21cm kokkekniv

Kanskje du blir den heldige vinner av knivsettet som har en verdi kr 1699,-

Knivsett skarpere kniver

Mye har skjedd disse 4 årene og jeg tenkte aldri at mat- og kakebloggen kom til å få så mange trofaste lesere, øke i popularitet og omfang. Jeg vil takke alle leserne, for alle heiaropene, kommentarene og tilbakemeldingene. Takk at du som leser bloggen bidrar til å skape matglede sammen med meg, og ekstra velkommen til nye lesere 🙂 Ikke minst vil jeg takke Stian, som er og blir min viktigste og beste kritiker!

Funfacts:

 • Du finner 524 oppskrifter på bloggen
 • Det er lagt igjen totalt 5 174 kommentarer
 • I snitt har bloggen 14 000 lesere som gir omlag 22 500 sidevisninger pr uke
 • Slagord: ”Matbloggen for matglade”
 • Alle bilder, oppskrifter med tekst er utarbeidet av meg, såfremt ikke annet kommer frem
 • Bloggen heter Elin Larsen, og jeg deler mat- og kakeoppskrifter som jeg lager hjemme både til hverdag og fest
 • Mitt andre slagord:” Mat for alle anledninger”, som neste punkt på listen etterlever
 • Allsidig og variert matblogg:
  • populære hverdagsretter
  • ukemenyer hver søndag
  • kjøttfri Mandag
  • rimelig, sunn og kjappe hverdagsmiddager
  • gourmetmat
  • fantastiske kaker både til hverdag og fest
   • Om ikke mange dagene er det 17. mai, og jeg vil derfor trekke frem at jeg vant kåringen av Norges beste 17.mai kake. Du kan lese om saken HER
  • deilig gjærbakst og eltefri bakst
  • mange vegetarretter
  • ypperlig treningsmat (proteinrikt med langsomme karbohydrater)
  • sunn snop og kakeoppskrifter
  • egen kategori ”Garnityr” (tilbehør til middag)
  • + mye annet

Hvorfor give away med SkarpeKniver?

Mitt viktigste kjøkkenverktøy er kokkekniven, som du kan lese om her. Jeg har laget mye mat med elendige kjøkkenkniver, og matgleden uteblir. Jeg mener at skal vi glede oss over matlagningen så må kniven/ knivene være solide, skarpe og av høy kvalitet.

La matlagningen gå som en drøm, og la ditt viktigste kjøkkenredskap- nemlig kokkekniven hjelpe deg slik at du kan stråle med de lekreste matretter. Delta i årets give away, og kanskje du er den heldige vinner av dette fantastiske knivsettet!

Give away knivsett Elin Larsen

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvorfor du ønsker/ eller bør vinne knivsettet fra SkarpeKniver

Om kvelden 21 mai 2015 kunngjøres vinneren både på bloggen, og på Facebook til SkarpeKniver og Elin Larsen.

 

PS: Jeg blir VELDIG glad om du deler bloggens 4 –års jubileum og give away på sosiale media.