Velkommen til min nye hjemmeside

Endelig er hjemmesiden ferdig! Juhuuu 😀 For en glede! Det har det vĂŠrt noen hektiske, men spennede dager. Mens jeg har skrevet pĂ„ min gamle blogg, har jeg jobbet med Ă„ fĂ„ eget domene og hjemmeside. Jeg satte en tidfrist for Ă„pningen- 1 november. Fristen er overholdt. NĂ„ er jeg er veldig tifreds og kan ta med ro og kun kose meg med bloggingen her.  Det er endel som mangler, men det tar jeg etterhvert. Stay tuned!

De fleste blogginnlegg fra blogg.no er overfÞrt hit. Dessverre sÄ var det ingen mulighet til Ä fÄ overfÞrt de fantastiske kommentarene fra dere herlige lesere. En av Ärsakene til at jeg nÄ har en hjemmeside, er alle de vidunderlig kommentarene som har vÊrt en mektig inspirasjonskilde! Ønsker Ä takke alle og enhver som har har skrevet noen ord, og de som leser bloggen i all stillhet. TAKK.

Det er ikke sĂ„ stor forskjell fra blogg.no og nĂ„. Det som er nytt er Menylinje under headeren min.  Tema : Meg og KjĂžkkenutstyr. Flere tema vil komme etterhvert. Hjem er selveste bloggen (her er du nĂ„). I tillegg slipper jeg reklame og bestemmer alt selv. Jeg har nĂ„ en egen Facebook gruppe. Trykk «Liker» og du vil fĂ„ automatisk oppdateringer.

Gi gjerne tilbakemeldinger om det som mÄtte ligge deg pÄ hjertet.

Liker du hjemmesiden min?

 • sirimari

  SÄ stilig side du har fÄtt!! Spreke farger og smÄ sÞte detaljer(og hjerter); dette er absolutt den vakre Elin som Ê kjenner! :))
  Gratulere sÄ mye, utrolig stolt av dÊ. Vet kor mye tid og glede, ja ren positiv energi du har brukt pÄ dette. Mycket bra, det glede mitt hjerte <3

  • Elin Larsen

   Tusen takk for dem vakre ordan sĂžte gode Siri Mari. Godt Ă„ ha kommet i havn med noen av mine delmĂ„l, og det innen tidsfristen gitt! 😉 God klem

 • Gratulerer med egen hjemmeside! den ble utrolig fin! gleder meg til Ă„ fĂžlge deg videre her :)

  • Elin Larsen

   Takk for det Hege. Jeg gleder meg sammen med deg 😀

 • Une

  Gratulerer sÄ mye! Her inne var det vel fint :-)) Gleder meg til Ä fÞlge med videre.

  • Elin Larsen

   Takk for gode ord Une :)

 • Marianne

  Siden din er blitt kjempefin, virkelig :-)

  Inspirerende, fargerik, glad og imÞtekommende, akkurat slik jeg oppfatter deg som person ogsÄ,
  selv om jeg ikke har mĂžtt deg engang :-)
  Gleder meg til Ă„ fĂžlge deg videre, takk for alt du deler :-)

  • Elin Larsen

   Det er kjempe koslig Ä hÞre slike gode ord Marianne, sÄ tusen takk! :) Takk for at du leser og inspirerer meg med dine flotte tilbakemeldinger!

 • Gratulerer sĂ„ masse med ny siden, ser kjempefin ut, og skal selvfĂžlgelig fĂžlge deg videre:) Ha en fin kveld Elin

  • Elin Larsen

   Hyggelig at du liker den Beathe. Ha en riktig fin kveld.

 • Oj – sĂ„ fint det var blitt her! Elsker headeren din! :)

  • Elin Larsen

   Takk. Liker headeren selv veldig godt :)

 • Åshild-Irene

  SÄ flott bloggen ble, Elin, og du e sÄ flott :) Vi mÄ ta et mÞte snart.

  • Elin Larsen

   Åhh, gode du <3 Skal pĂ„ raw food kurs i helgen, sĂ„ hva med til uken? Klem og hilse dine.

 • Den ser jo bare HELT utrolig nydleig ut! Grattis 😀

 • asta

  Fantastisk blogg! Veldig inspirerende, tusen takk for det :)))

  • Elin Larsen

   Takk for den hyggelige tilbakemeldingen :)

 • Lise Eriksen

  Hei! Gratulerer sÄ mye med ny hjemmeside. Jeg er innom bloggen din nesten hver dag og du gir masse inspirasjon til meg. SÄ tusen takk for det. Klem Lise

  • Elin Larsen

   Tusen takk for at du gir en slik koslig tilbakemelding Lise. Det betyr mye for meg! Ønsker deg en riktig fin onsdag.

 • Eva

  Gratulerer med hjemmeside. Den er kjempeflott og veldig oversiktiglig. :-)

  • Elin Larsen

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Eva :)

 • SĂ„ fin side da :o). Har planer om Ă„ putte bloggen min inni domenenamet supermatforbarn.no med kommer aldri sĂ„ langt, er fryktelig teit pĂ„ data ogsĂ„ sĂ„ aner ikke hvordan jeg skal fĂ„ det til. Kanskje jeg kan fĂ„ et lynkurs fra deg?

  • Elin Larsen

   Takk. Jeg skjĂžnner hva du mener, fordi jeg har brukt uendelig mange timer for Ă„ fĂ„ til denne hjemmesiden! Men, det er gĂžy og utrolig lĂŠrerikt. Jeg betaler for en tjeneste hos Lett pĂ„ nett, og HĂ„vard som driver firmaet er super flink til Ă„ veilede og hjelpe. Koster litt penger, men uten tvil verd hver eneste krone 😀

 • Ingvild

  Superfin side. Du er sÄ inspirerende!

  • Elin Larsen

   Takk for meget gode ord! Godt Ă„ hĂžre <3

 • elsker den. akkurat slik side Ăžnsker jeg meg! <3

  • Elin Larsen

   Åhh, takk for kjempe hyggelig kommentar <3

 • Marianne Bakken

  Kjempefin side Elin, gleder meg til Ă„ lese her fremover :)

  • Elin Larsen

   Takk Marianne :)