Velkommen til min nye hjemmeside

Endelig er hjemmesiden ferdig! Juhuuu ūüėÄ For en glede! Det har det v√¶rt noen hektiske, men spennede dager. Mens jeg har skrevet p√• min gamle blogg, har jeg jobbet med √• f√• eget domene og hjemmeside. Jeg satte en tidfrist for √•pningen- 1 november. Fristen er overholdt. N√• er jeg er veldig tifreds og kan ta med ro og kun kose meg med bloggingen her.¬† Det er endel som mangler, men det tar jeg etterhvert. Stay tuned!

De fleste blogginnlegg fra blogg.no er overf√łrt hit. Dessverre s√• var det ingen mulighet til √• f√• overf√łrt de fantastiske kommentarene fra dere herlige lesere. En av √•rsakene til at jeg n√• har en hjemmeside, er alle de vidunderlig¬†kommentarene som har v√¶rt en mektig inspirasjonskilde! √ėnsker √• takke alle og enhver som har har skrevet noen ord, og de som leser bloggen i all stillhet. TAKK.

Det er ikke s√• stor forskjell fra blogg.no og n√•. Det som er nytt er Menylinje under headeren min.¬† Tema : Meg og Kj√łkkenutstyr. Flere tema vil komme etterhvert. Hjem er selveste bloggen (her er du n√•). I tillegg slipper jeg reklame og bestemmer alt selv. Jeg har n√• en egen Facebook gruppe. Trykk «Liker» og du vil f√• automatisk oppdateringer.

Gi gjerne tilbakemeldinger om det som måtte ligge deg på hjertet.

Liker du hjemmesiden min?

 • sirimari

  S√• stilig side du har f√•tt!! Spreke farger og sm√• s√łte detaljer(og hjerter); dette er absolutt den vakre Elin som √¶ kjenner! :))
  Gratulere så mye, utrolig stolt av dæ. Vet kor mye tid og glede, ja ren positiv energi du har brukt på dette. Mycket bra, det glede mitt hjerte <3

  • Elin Larsen

   Tusen takk for dem vakre ordan s√łte gode Siri Mari. Godt √• ha kommet i havn med noen av mine delm√•l, og det innen tidsfristen gitt! ūüėČ God klem

 • http://hegeslivsstil.com/ Hege

  Gratulerer med egen hjemmeside! den ble utrolig fin! gleder meg til √• f√łlge deg videre her :)

  • Elin Larsen

   Takk for det Hege. Jeg gleder meg sammen med deg ūüėÄ

 • http://unesmat.blogg.no/ Une

  Gratulerer s√• mye! Her inne var det vel fint :-)) Gleder meg til √• f√łlge med videre.

  • Elin Larsen

   Takk for gode ord Une :)

 • Marianne

  Siden din er blitt kjempefin, virkelig :-)

  Inspirerende, fargerik, glad og im√łtekommende, akkurat slik jeg oppfatter deg som person ogs√•,
  selv om jeg ikke har m√łtt deg engang :-)
  Gleder meg til √• f√łlge deg videre, takk for alt du deler :-)

  • Elin Larsen

   Det er kjempe koslig √• h√łre slike gode ord Marianne, s√• tusen takk! :) Takk for at du leser og inspirerer meg med dine flotte tilbakemeldinger!

 • http://Justinpain.blogg.no Beathe

  Gratulerer s√• masse med ny siden, ser kjempefin ut, og skal selvf√łlgelig f√łlge deg videre:) Ha en fin kveld Elin

  • Elin Larsen

   Hyggelig at du liker den Beathe. Ha en riktig fin kveld.

 • http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com Helen – Kjernesunn Nordkvinne!

  Oj Рså fint det var blitt her! Elsker headeren din! :)

  • Elin Larsen

   Takk. Liker headeren selv veldig godt :)

 • √Öshild-Irene

  S√• flott bloggen ble, Elin, og du e s√• flott :) Vi m√• ta et m√łte snart.

  • Elin Larsen

   Åhh, gode du <3 Skal på raw food kurs i helgen, så hva med til uken? Klem og hilse dine.

 • http://lovelyliller.com lovelyliller.com –

  Den ser jo bare HELT utrolig nydleig ut! Grattis ūüėÄ

 • asta

  Fantastisk blogg! Veldig inspirerende, tusen takk for det :)))

  • Elin Larsen

   Takk for den hyggelige tilbakemeldingen :)

 • Lise Eriksen

  Hei! Gratulerer så mye med ny hjemmeside. Jeg er innom bloggen din nesten hver dag og du gir masse inspirasjon til meg. Så tusen takk for det. Klem Lise

  • Elin Larsen

   Tusen takk for at du gir en slik koslig tilbakemelding Lise. Det betyr mye for meg! √ėnsker deg en riktig fin onsdag.

 • http://emblas-kanel.blogspot.com Eva

  Gratulerer med hjemmeside. Den er kjempeflott og veldig oversiktiglig. :-)

  • Elin Larsen

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Eva :)

 • http://www.supermatforbarn.blogg.no supermatforbarn

  Så fin side da :o). Har planer om å putte bloggen min inni domenenamet supermatforbarn.no med kommer aldri så langt, er fryktelig teit på data også så aner ikke hvordan jeg skal få det til. Kanskje jeg kan få et lynkurs fra deg?

  • Elin Larsen

   Takk. Jeg skj√łnner hva du mener, fordi jeg har brukt uendelig mange timer for √• f√• til denne hjemmesiden! Men, det er g√ły og utrolig l√¶rerikt. Jeg betaler for en tjeneste hos Lett p√• nett, og H√•vard som driver firmaet er super flink til √• veilede og hjelpe. Koster litt penger, men uten tvil verd hver eneste krone ūüėÄ

 • Ingvild

  Superfin side. Du er så inspirerende!

  • Elin Larsen

   Takk for meget gode ord! Godt √• h√łre <3

 • http://lovelyliller.com lovelyliller.com –

  elsker den. akkurat slik side √łnsker jeg meg! <3

  • Elin Larsen

   √Öhh, takk for kjempe hyggelig kommentar <3

 • Marianne Bakken

  Kjempefin side Elin, gleder meg til å lese her fremover :)

  • Elin Larsen

   Takk Marianne :)