Velkommen til min nye hjemmeside

Endelig er hjemmesiden ferdig! Juhuuu 😀 For en glede! Det har det vært noen hektiske, men spennede dager. Mens jeg har skrevet på min gamle blogg, har jeg jobbet med å få eget domene og hjemmeside. Jeg satte en tidfrist for åpningen- 1 november. Fristen er overholdt. Nå er jeg er veldig tifreds og kan ta med ro og kun kose meg med bloggingen her.  Det er endel som mangler, men det tar jeg etterhvert. Stay tuned!

De fleste blogginnlegg fra blogg.no er overført hit. Dessverre så var det ingen mulighet til å få overført de fantastiske kommentarene fra dere herlige lesere. En av årsakene til at jeg nå har en hjemmeside, er alle de vidunderlig kommentarene som har vært en mektig inspirasjonskilde! Ønsker å takke alle og enhver som har har skrevet noen ord, og de som leser bloggen i all stillhet. TAKK.

Det er ikke så stor forskjell fra blogg.no og nå. Det som er nytt er Menylinje under headeren min.  Tema : Meg og Kjøkkenutstyr. Flere tema vil komme etterhvert. Hjem er selveste bloggen (her er du nå). I tillegg slipper jeg reklame og bestemmer alt selv. Jeg har nå en egen Facebook gruppe. Trykk «Liker» og du vil få automatisk oppdateringer.

Gi gjerne tilbakemeldinger om det som måtte ligge deg på hjertet.

Liker du hjemmesiden min?

 • sirimari

  Så stilig side du har fått!! Spreke farger og små søte detaljer(og hjerter); dette er absolutt den vakre Elin som æ kjenner! :))
  Gratulere så mye, utrolig stolt av dæ. Vet kor mye tid og glede, ja ren positiv energi du har brukt på dette. Mycket bra, det glede mitt hjerte <3

  • Elin Larsen

   Tusen takk for dem vakre ordan søte gode Siri Mari. Godt å ha kommet i havn med noen av mine delmål, og det innen tidsfristen gitt! 😉 God klem

 • Gratulerer med egen hjemmeside! den ble utrolig fin! gleder meg til å følge deg videre her 🙂

  • Elin Larsen

   Takk for det Hege. Jeg gleder meg sammen med deg 😀

 • Une

  Gratulerer så mye! Her inne var det vel fint :-)) Gleder meg til å følge med videre.

  • Elin Larsen

   Takk for gode ord Une 🙂

 • Marianne

  Siden din er blitt kjempefin, virkelig 🙂

  Inspirerende, fargerik, glad og imøtekommende, akkurat slik jeg oppfatter deg som person også,
  selv om jeg ikke har møtt deg engang 🙂
  Gleder meg til å følge deg videre, takk for alt du deler 🙂

  • Elin Larsen

   Det er kjempe koslig å høre slike gode ord Marianne, så tusen takk! 🙂 Takk for at du leser og inspirerer meg med dine flotte tilbakemeldinger!

 • Gratulerer så masse med ny siden, ser kjempefin ut, og skal selvfølgelig følge deg videre:) Ha en fin kveld Elin

  • Elin Larsen

   Hyggelig at du liker den Beathe. Ha en riktig fin kveld.

 • Oj – så fint det var blitt her! Elsker headeren din! 🙂

  • Elin Larsen

   Takk. Liker headeren selv veldig godt 🙂

 • Åshild-Irene

  Så flott bloggen ble, Elin, og du e så flott 🙂 Vi må ta et møte snart.

  • Elin Larsen

   Åhh, gode du <3 Skal på raw food kurs i helgen, så hva med til uken? Klem og hilse dine.

 • Den ser jo bare HELT utrolig nydleig ut! Grattis 😀

 • asta

  Fantastisk blogg! Veldig inspirerende, tusen takk for det :)))

  • Elin Larsen

   Takk for den hyggelige tilbakemeldingen 🙂

 • Lise Eriksen

  Hei! Gratulerer så mye med ny hjemmeside. Jeg er innom bloggen din nesten hver dag og du gir masse inspirasjon til meg. Så tusen takk for det. Klem Lise

  • Elin Larsen

   Tusen takk for at du gir en slik koslig tilbakemelding Lise. Det betyr mye for meg! Ønsker deg en riktig fin onsdag.

 • Eva

  Gratulerer med hjemmeside. Den er kjempeflott og veldig oversiktiglig. 🙂

  • Elin Larsen

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Eva 🙂

 • Så fin side da :o). Har planer om å putte bloggen min inni domenenamet supermatforbarn.no med kommer aldri så langt, er fryktelig teit på data også så aner ikke hvordan jeg skal få det til. Kanskje jeg kan få et lynkurs fra deg?

  • Elin Larsen

   Takk. Jeg skjønner hva du mener, fordi jeg har brukt uendelig mange timer for å få til denne hjemmesiden! Men, det er gøy og utrolig lærerikt. Jeg betaler for en tjeneste hos Lett på nett, og Håvard som driver firmaet er super flink til å veilede og hjelpe. Koster litt penger, men uten tvil verd hver eneste krone 😀

 • Ingvild

  Superfin side. Du er så inspirerende!

  • Elin Larsen

   Takk for meget gode ord! Godt å høre <3

 • elsker den. akkurat slik side ønsker jeg meg! <3

  • Elin Larsen

   Åhh, takk for kjempe hyggelig kommentar <3

 • Marianne Bakken

  Kjempefin side Elin, gleder meg til å lese her fremover 🙂

  • Elin Larsen

   Takk Marianne 🙂