UKEMENY 28/2016

Riktig god s√łndag ūüôā

Jeg holder p√• √• pakke fordi vi p√• jobben skal p√• hyttetur. H√•per selvsagt at v√¶rgudene er med oss. Du og du, hvor mye kl√¶r som m√• pakkes i tilfelle v√¶ret sl√•r ut i alle slags tenkelige retninger (sol, kaldt, tropenetter, regn og/- eller hagl). Jeg blir borte til og med neste mandag. Jeg har selvsagt laget oppskrifter som postes den kommende uken- s√• gled dere p√• alle godbitene. Husk: hver s√łndag postes nye ukemenyer (selv om Norge har fellesferie og jeg er bortreist p√• jobb).

Her er den nye ukemenyen hvor det skal være noe for enhver smak. Nykål, hjertesalat og nypoteter er fremhevet som ukens råvare da de er i sesong. Finner du noe som frister?

snapchat

F√łlg meg p√•¬†Facebook¬†og Instagram

 

√ėnsker alle sammen en riktig fin uke ūüôā